LASTING System S.A. adaugă în portofoliu soluțiile audio-video EPOS

10 mai 2023, 12.54 - Afaceri   IT&C   Social   Tehnologie

București - 10 mai 2023 -

LASTING System S.A., distribuitor de produse și soluții IT cu valoare adăugată (VAD), și-a extins recent portofoliul prin încheierea unui parteneriat cu EPOS, un brand premium care produce și comercializează soluții audio-video la nivel global.

Astfel, LASTING System devine distribuitor oficial al portofoliului de produse audio-video EPOS atât în România, cât și într-o serie de țări din Europa de Est, mai exact: Albania, Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Croația, Kosovo, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Serbia și Slovenia.

EPOS face parte din Demant Group, organizație cunoscută până în anul 2020 ca Sennheiser Communications. La momentul actual, EPOS are ca principal obiect de activitate dezvoltarea și livrarea de soluții AV pentru segmentul de piață enterprise. Ca urmare a parteneriatului încheiat cu LASTING, soluțiile EPOS devin parte intregrantă a portofoliului de comunicații unificate (UC) al companiei noastre, oferind partenerilor reselleri și clienților LASTING acces la o gamă mai largă și mai variată de soluții profesionale AV configurate special pentru modelul de lucru hibrid și la distanță.

“Suntem foarte încântați să extindem portofoliul UC al LASTING cu un brand atât de cunoscut la nivel global”, a declarat Dl. Mircea Sîrbu, Director Distribuție - LASTING System. "În contextul de business actual, ne bucurăm că LASTING reușește să ofere rețelei sale de parteneri echipamente audio de cea mai bună calitate, facilitând în același timp accesul la cele mai eficiente instrumente de colaborare pentru munca hibrid", a adăugat Dl. Sîrbu.

“LASTING System este un distribuitor valoros, cu o experiență semnificativă în domeniul soluțiilor audio-video pentru săli de ședințe și pentru zona de comunicații unificate în general”, a completat Dl. Martin Glaser, Sales Manager Austria & CEE în cadrul EPOS. ”În plus, LASTING este o companie deja prezentă și recunoscută în rândul resellerilor din Europa Centrală și de Est. Apreciem foarte mult dedicarea și perseverența de care a dat dovadă LASTING în inițierea parteneriatului cu EPOS și suntem convinși că suntem abia la începutul unei colaborări de success, care va permite progresul și dezvoltarea companiei noastre pe piețele din CEE”.

LASTING oferă acces la întregul portofoliu de produse AV al EPOS în zona enterprise; acesta din urmă include căști, sisteme audio pentru săli de conferințe și sisteme de videoconferință. Începând cu luna mai a anului 2023, LASTING are în stoc o serie de produse EPOS ce pot fi comandate și testate, iar partenerii pot deja plasa comenzi. De asemenea, în scurt timp LASTING va lansa o campanie cu prețuri promoționale la produsele EPOS.

Despre EPOS

EPOS proiectează, produce și vinde soluții audio și video de ultimă generație pentru profesioniștii din domeniul afacerilor. Pe baza a zeci de ani de cercetări în domeniu, EPOS proiectează soluții audio și video cu algoritmi unici, care oferă cele mai bune condiții pentru creier, permițând utilizatorilor profesioniști să comunice și să colaboreze eficient, dând dovadă de o concentrare mai bună cu o pierdere mai mică de energie.

Deținută de cel mai important grup mondial de asistență medicală auditivă și tehnologie audio, Demant, și având sediul central în Copenhaga (Danemarca), EPOS se bazează pe o expertiză audio de peste 115 ani și operează pe o piață globală cu birouri și parteneri în peste 60 de țări.

Mai multe informații la: www.eposaudio.com.

EPOS joins LASTING System’s audio-video (AV) solutions portfolio

LASTING System, a leading Romanian provider of IT products, solutions & services, has added Denmark-based global EPOS, a premium audio brand designing, manufacturing and selling audio and video solutions to its portfolio. Under the terms of the recently signed agreement, LASTING System is set to become a distributor for the EPOS portfolio of audio and video devices in Romania and across multiple markets in Eastern Europe & the Balkans, more precisely: Albania, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Kosovo, Macedonia, Moldova, Montenegro, Serbia and Slovenia.

EPOS is part of world-leading audio and hearing technology company Demant Group. Known until 2020 as Sennheiser Communications, EPOS is currently focused on developing & offering premium audio and video solutions for the enterprise business segment. As part of our company’s Unified Communications (UC) portfolio, the technology developed by EPOS provides access to a wider range of professional AV solutions for LASTING’s reseller partners and customers. As a result, LASTING now offers a wider, more flexible range of business solutions that enable hybrid and remote working practices.

“We are very happy to have such a celebrated, world-renowned brand join our UC portfolio and extend a warm welcome to EPOS”, states Mr. Mircea Sirbu, Distribution Director for LASTING System. “In today’s business landscape, we are happy that LASTING is able to provide its network of reseller partners with the best quality audio equipment, in turn enabling access to the most efficient collaboration tools for hybrid work”, adds Mr. Sirbu.

Martin Glaser, Sales Manager Austria & CEE; about the partnership: “Lasting System is a driven distributor with a lot of expertise in the field of Meeting Room Solutions and headsets for communications. Lasting is a well-known and valued partner for resellers in CEE. We appreciate the dedication and commitment Lasting System has shown in initiating this partnership with EPOS and we are convinced that this partnership is a perfect next step in the progression and growth of EPOS within the CEE”.

LASTING provides access to the entire EPOS portfolio of enterprise AV products, which includes headphones, audio systems for conference rooms and videoconference systems. Starting early May 2023, a variety of EPOS products are already available for testing and orders can already be placed. A campaign featuring promotional pricing for selected products will also be launched in the near future.

About EPOS

EPOS designs, manufactures, and sells high-end audio and video solutions for business professionals and gamers around the world. Based on decades of psychoacoustic research, EPOS designs audio and video solutions with unique algorithms and acoustics that provide the best conditions for the brain, enabling professional users to communicate and collaborate effectively with better concentration and less energy spent.

Owned by the world-leading hearing healthcare and audio technology group, Demant, and with headquarters in Copenhagen, Denmark, EPOS builds on more than 115 years’ audio expertise and operates in a global market with offices and partners in more than 60 countries.

Find more information at www.eposaudio.com.

About LASTING System

LASTING System, part of the LASTING Group, is a powerful player on the Romanian IT market, as well as one of the largest value-added IT distributors with 100% Romanian shareholding. Our company has been present on the Romanian B2B market for 28+ years. LASTING System has developed strategic partnerships with top global technology manufacturers and covers the whole territory of Romania through a network of partners, which is currently extending to regional (Balkans) partnerships.

Cuvinte cheie:  LASTING System  soluții IT  audio-video EPOS  Mircea Sîrbu

LASTING System S.A. adaugă în portofoliu soluțiile audio-video EPOS