Grupul PM devine importator și distribuitor al feroneriei G-U în Italia

12 septembrie 2023, 01.34 - Afaceri   Social

București - 12 septembrie 2023 -

Prin demararea unui parteneriat cu grupul de firme Gretsch-Unitas (G-U), Grupul PM devine importator și distribuitor al feroneriei G-U pe piața din Italia, oferind clienților săi produse de feronerie de cea mai bună calitate.

Pentru a veni in întâmpinarea nevoilor clienților săi și pentru a nu se abate de la filozofia de business consacrată, Grupul PM, recunoscut în piață ca promotor al produselor si serviciilor de calitate superioara, introduce în gama sa de produse feroneria G-U, ideală pentru ferestrele și ușile de balcon din tâmplărie PVC, aluminiu sau lemn.

Grupul G-U este unul dintre cei mai importanți producători de feronerie la nivel mondial cu o gamă completă de feronerie și echipamente de siguranță pentru ferestre și uși.

„Vorbim despre produse premium care vin în completarea gamei de produse comercializate deja de PM. Ne dorim să acoperim tot procesul de producție al tâmplăriei și să oferim clienților toată gama de accesorii necesare în activitatea lor, astfel, reducând costurile logistice (aprovizionare, stocuri, calitate) care ar putea fi piedici în activitatea clienților noștri. Inovarea și atenția la nevoile clientilor fac parte din ADN-ul nostru si ne dorim ca prin această asociere să oferim clienților produse de cea mai înaltă calitate.”, Sebastian Popovici, manager PM Itlaia.

Parteneriatul adreseaza divizia B2B si va acoperi cele mai exigente solicitări primite de la clienți. În acest context Grupul PM și Grupul G-U sunt preocupate de sustenabilitate pe termen lung și investesc în materia primă și procesele de producție. Prin folosirea unor elemente de feronerie de calitate pe lângă rolul estetic al feroneriei aceasta ajută și la îndeplinirea altor funcții ale ferestrei, precum: izolarea fonică, izolarea termică, rezistența împotriva vântului și a ploilor, rezistența antiefracție.

Produsele de feronerie G-U vor putea fi comandate prin intermediul PM în Italia începând cu luna septembrie.

PM Italia este parte a Grupului PM care are o experiență de peste 20 de ani pe piața accesoriilor pentru tâmplăria din lemn și PVC, este prezent în piață la nivel global cu două divizii de produs prin companiile: PM Technic Elements și PM Aluminium Line. Logistic depozitele companiei se regăsesc în tări precum România, Italia si Ungaria, compania fiind într-o continuă expansiune.

Cu peste 2.000 de produse în portofoliu care deservesc peste 5.000 de clienți din 7 țări, produsele PM realizate în fabrica PM din Turcia se diferențiază în piață prin calitate și caracteristici inovatoare, aducând beneficii de timp și calitate clienților.

Cuvinte cheie:  Grupul PM  Gretsch-Unitas  Sebastian Popovici  PM Itlaia

Grupul PM devine importator și distribuitor al feroneriei G-U în Italia