Securitas România – Inovația și sustenabilitatea își găsesc locul într-un sediu nou

18 ianuarie 2024, 01.04 - Afaceri   Social   Tehnologie

București - 18 ianuarie 2024 -

Securitas România, principalul furnizor de servicii și soluții de securitate din România, anunță oficial relocarea sediului central, începând cu data de 3 ianuarie 2024. Noul sediu este situat în incinta complexului @EXPO, într-o clădire de clasă A energetică, dezvoltată de Atenor și ocupă o suprafață generoasă de 1.200 m² spații de birouri. Un proiect de primă clasă în ceea ce privește sustenabilitatea și confortul, proiectul @EXPO a obținut certificările BREEAM Outstanding (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) și WELL Gold, atribute care au făcut diferența în alegerea locației.

Această mutare reprezintă un pas semnificativ către o activitate mai ecologică și responsabilă pentru compania cu origini suedeze, în concordanță cu viziunea sa pentru viitor. Decizia reflectă angajamentul constant al Securitas România față de inovație, sustenabilitate și eficiență. Noul sediu a fost conceput pentru a asigura un spațiu de lucru modern și inovator, promovând colaborarea și creativitatea angajaților și susținând o cultură a excelenței și a responsabilității sociale.

Evoluția în abordarea mediului de lucru are ca rezultat creșterea performanței organizaționale, cu accent pe bunăstarea și motivarea membrilor echipei, considerați resursă esențială pentru atingerea succesului pe termen lung al companiei.

"Decizia strategică de a ne muta marchează o etapă importantă pentru Securitas România. Credem că noul nostru sediu nu numai că va spori eficiența operațională, dar va fi și o dovadă a angajamentului nostru față de practicile sustenabile și progresele tehnologice. Aceasta reflectă dedicația noastră pentru creștere și inovație, iar cu nerăbdare anticipăm un viitor strălucit în noul nostru sediu," a declarat Dragoș Mărăcine, Director General al Securitas România.

Prin reducerea amprentei de carbon, Securitas România își consolidează poziția de lider în dezvoltarea industriei de securitate și contribuie activ la protejarea mediului înconjurător, alăturându-se mișcării globale pentru construirea unui viitor mai verde.

Despre Securitas România

Securitas România este liderul național în furnizarea de servicii și soluții de securitate, oferind protecție și liniște clienților săi de peste 16 ani. Cu un angajament puternic față de inovație și sustenabilitate, Securitas România rămâne lider în industrie, adaptându-se la schimbările din domeniul securității și contribuind activ la construirea unui viitor mai sigur.

Pentru mai multe detalii accesați securitas.com.ro.

Cuvinte cheie:  Securitas România  soluții de securitate  Dragoș Mărăcine  EXPO