Securitas achizitioneaza companie de securitate in Romania

03 decembrie 2010, 12.14 - Afaceri   Social

Bucureşti - 03 decembrie 2010 - Securitas a achizitionat compania furnizoare de servicii de securitate Cobra Security cu sediul in Bucuresti,Romania. Valoarea estimata a companiei este 13 mil lei.

Cobra Security are vanzari anuale de aproximativ 18 mil lei si peste 1000 angajati. Compania cu prezenta nationala are un amplu portofoliu de clienti si este specializata in servicii de paza si monitorizare, avand operatiuni pe tot teritoriul Romaniei.

Cu aceasta achizitie, Securitas isi consolideaza pozitia pe piata serviciilor de securitate din Romania.

Achizitia a fost consolidata de catre Securitas AB din data de 02 Decembrie 2010.

Acest comunicat de presa este disponibil pentru vizualizare si pe : www.securitas.com

Informatii:

Gisela Lindstrand, Senior Vice President Corporate Communications and Public Affairs, Securitas AB, telefon +46 10 470 3011 sau mobil +46 70 287 8662

Securitas este un binecunoscut lider in domeniul securitatii. Prin oferirea Serviciilor de securitate create pentru a realiza nevoile fiecarui client , Securitas a atins o crestere considerabila si profitabilitate in 40 tari din America de NOrd, Europa, America Latina, Orientul Mijlociu si Africa. Pretutindeni de la micile Magazine pana la aeroporturi, cei 260.000 angajati fac diferenta.

Securitas Services Romania
Bucuresti,Romania