Stratula Mocanu si Asociatii – valoare totala a litigiilor de peste 100 milioane de Euro in 2010

31 ianuarie 2011, 02.49 - Afaceri   IT&C   Justiţie   Avocatură

Bucureşti - 31 ianuarie 2011 - In anul 2010, Societatea de Avocati Stratula Mocanu si Asociatii a reprezentat clienti in litigii a caror valoare depaseste 100 milioane de euro, astfel cum reiese dintr-o analiza statistica realizata de reprezentantii societatii in luna Ianuarie 2011. Aceasta statistica are in vedere doar acele proceduri litigioase avand ca obiect pretentii banesti directe, nu si disputele patrimoniale care nu vizeaza in mod direct recuperari sau plati de sume de bani.

“Principalele categorii de litigii in care am asistat si reprezentat clientii in anul 2010 au fost litigiile comerciale, in valoare totala de aproximativ 52 milioane de euro, disputele de contencios administrativ, in incercarea de a obtine obligarea diferitelor autoritati publice la plata unor sume totale de aproximativ 34 milioane de euro, precum si procedurile de insolventa, in care urmarim recuperarea unor creante in cuantum total de peste 14 milioane de euro. In mod special am constatat o crestere a incidentei acestora din urma, precum si o crestere a valorii sumelor ce sunt pretinse in cadrul procedurilor de insolventa”, a declarat Sorin Stratula, avocat coordonator in cadrul Stratula Mocanu si Asociatii.

In prezent, Stratula Mocanu si Asociatii este recomandata de Chambers Europe printre primele 9 societati de avocatura din Romania in domeniul de practica al litigiilor.

Despre Stratula Mocanu si Asociatii:

Stratula Mocanu si Asociatii a fost infiintata in anul 2006 de catre avocatii Sorin Stratula si Cosmin Mocanu si a dezvoltat in scurt timp un portofoliu diversificat de clienti, atat din punctul de vedere al domeniilor in care activeaza, cat si al tarilor de origine ale acestora.

Intre clientii Stratula Mocanu si Asociatii se numara lideri internationali in industrii precum: farmaceutice, produse din tutun, productia de anvelope, telecomunicatii, energie, publicitate si media, real estate si companii de anvergura regionala ce activeaza in domenii precum constructii, editare si tipografie, restaurante, industrie textila.

www.stmlegal.com

Cuvinte cheie:  Mocanu si Asociatii  litigii  afaceri