Nou! Magazin online pentru artizanii si pasionatii de handmade

31 martie 2011, 10.37 - Afaceri   IT&C

Bucureşti - 31 martie 2011 - Echipa Smart Bijou, creatoarea singurului workshop complet de confectionare a bijuteriilor handmade din tara, lansează acum platforma „Sa margelim!ro”, un magazin online in care gasesti toate accesoriile şi ustensilele necesare ca să creezi cele mai frumoase bijuterii, inclusiv prima plansa de modelare pentru sarma - fabricata în Romania: plansa Wig Jig.

Pe www.samargelim.ro ai imagini foarte clare ca să vezi bine ce cumperi, iar daca esti incepatoare sau doar nehotarata, rubrica „De ce am nevoie ca să creez...” te indruma către accesoriile potrivite pentru fiecare tip de bijuterie.

Vrei sa faci o comanda? Nimic mai simplu: o poţi face online, la telefon, sau poti veni direct la sediul din Bucureşti, ca să vezi in realitate ceea ce cumperi.

Livrarea este GRATUITA, iar accesoriile ajung la tine in cel mai scurt timp posibil. Dupa ce faci comanda, echipa Sa Margelim te va contacta imediat prin telefon pentru confirmare.

In plus, orice întrebare ai avea legata de bijuterii, accesorii şi ustensile, beneficiezi de sfatul unor profesionisti cu o experienta de peste cinci ani în domeniul accesoriilor handmade.

Te asteptam cu drag pe www.samargelim.ro

Cuvinte cheie:  Smart Bijou  lansare  magazin online

Nou! Magazin online pentru artizanii si pasionatii de handmade