Şerban Toader este reconfirmat în funcţia de Senior Partner al KPMG în România si Moldova pentru al doilea mandat

Bucureşti - 18 mai 2011 - Şerban Toader a fost reconfirmat în funcţia de Senior Partner al KPMG in România si Moldova pentru un al doilea mandat. Toader a fost prima oară numit în calitate de Senior Partner în 2007. “Sunt încântat că am fost reconfirmat în această poziţie pentru un nou mandat. Succesul înregistrat de KPMG în această perioadă marcată de provocări este rezultatul performanţei deosebite a angajaţilor şi a partenerilor, precum şi o consecinţă a unui portofoliu impresionant de clienţi. Le mulţumesc tuturor”, a declarat Toader.

În calitate de Senior Partner al KPMG in Romania si Moldova, Toader coordonează guvernanta şi strategia firmei, reprezintă interesele partenerilor şi ale companiei atât pe piața locală, cât şi la nivel internaţional. Primul mandat al lui Toader a fost marcat de o creştere cumulativă concomitent cu o diversificare a serviciilor, iar în ultimul an financiar incheiat la 30 septembrie 2010, KPMG in Romania a înregistrat o creştere a cifrei de afaceri la 34 milioane de Euro, în ciuda contextului economic nefavorabil. “Rezultatele bune pe care le avem sunt cu atât mai încurajatoare cu cât ne aflăm într-o perioadă în care, în ansamblu, piaţa de consultanţă s-a restrâns”.

“Şerban a dat dovadă de leadership energic într-un context economic turbulent, şi a fost un promotor al inovaţiei în companie, un argument hotărâtor pentru dezvoltarea durabilă a firmei” a declarat Frank Dostalek, Preşedinte şi CEO al KPMG în Europa Centrală şi de Est. “Sunt mulţumit să văd că Şerban îşi va continua mandatul şi sunt încrezător că firma îşi va continua ascensiunea în următoarea perioadă, oferind servicii de înaltă calitate clienţilor nostri”.

Pentru viitor, Toader este optimist cu privire la perspectivele companiei în România. “Climatul economic rămâne totuși fragil şi este încă prea devreme să vorbim despre o redresare, cel puţin în cazul României”, a adăugat el. ”Cu toate acestea, KPMG a continuat să înregistreze rezultate performante pentru că am anticipat tendinţele pieței și ne-am adaptat serviciile pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale clienților noștri, concentrându-ne în același timp și asupra cerințelor lor probabile viitoare. Ne vom susține in continuare clienții sa-si realizeze cele mai ambițioase planuri si vom investi in dezvoltarea portofoliului nostru. Unul dintre lucrurile de care mă bucur la KPMG este munca în echipă. Există un optimism pe care îl văd în fiecare zi la colegii mei, și cu siguranță că vom continua să fim încrezători în reuşită”.

Șerban Toader este membru in Consiliul Director al KPMG pentru Europa Centrala si de Est si a obținut o serie de distincţii academice prestigioase printre care Executive MBA de la Ecole Nationale des Ponts et Chaussees, Paris, precum şi diplome de la University of Edinburgh School of Management, London Business School şi Harvard Business School. Toader este, de asemenea, Vice Preşedinte şi membru al Consiliului Director al Consiliului Investitorilor Străini, asociaţia celor mai importanți investitori străini în România.

Despre KPMG:

KPMG este reţeaua globală de firme de servicii profesionale care furnizează servicii de audit, consultanţă fiscală şi în domeniul afacerilor. Ne desfăşurăm activitatea în 146 de ţări şi avem 140.000 de angajaţi în firmele membre din întreaga lume. Societăţile independente membre ale reţelei KPMG sunt afiliate la KPMG International Cooperative („KPMG International”), o entitate elveţiană. Fiecare societate KPMG este din punct de vedere legal o entitate separată şi distinctă si se descrie ca atare.
În România şi Republica Moldova, KPMG îşi desfăşoară activitatea în cadrul celor şase birouri din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Chişinău. În prezent dispunem de un număr de peste 600 de angajaţi şi parteneri, atât cetăţeni români, cât şi străini.

Mai multe informaţii:
Maria Stancu