Vino la intalnirea cu Marius Ghenea!

Bucureşti - 25 mai 2011 - Vineri, 27 mai 2011, Fundatia Post-Privatizare te invita sa il intalnesti si sa-l asculti pe Marius Ghenea in cadrul unei sesiuni de prezentare a cartii “Antreprenoriat. Drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri”, care se va desfasura in cadrul Online Business Forum de la Hotel Aro Palace, Brasov. Prezentarea de carte va fi urmata si de o sesiune de autografe din partea autorului.

Marius Ghenea este unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori in serie din Romania. Presedinte al Fit Distribution, Marius este implicat in numeroase proiecte tip business-angel, investind in companii din diverse domenii, cum ar fi PCGarage.ro sau PCfun.ro (vanzari online de produse IT&C), Casia Communications in indoor-media (exit in 2010), Orbital Solution (distributie produse confort termic si instalatii), VikingProfil, producator roman de tigla-metalica (exit 2008), Online Fashion Group (mall-ul online de fashion FashionUp.ro), etc. Pe langa activitatea sa de antreprenor si business angel, Marius Ghenea preda cursuri de antreprenoriat in cadrul programului EMBA al CEU Business School si Maastricht School of Management si este Presedintele Asociatiei Romane a Magazinelor Online. De asemenea, este invitat permanent in cadrul emisiunii TV “Arena Leilor”.

“Cartea este proiectul meu de suflet. Ma bucur ca a vazut in sfarsit lumina tiparului si sper sa fie un instrument cat mai util pentru toti cei care intentioneaza sa aleaga calea antreprenoriatului. Este foarte important sa stim cu adevarat ce inseamna sa lucrezi pe cont propriu si provocarile carora trebuie sa le facem fata, precum si pasii corecti care trebuie urmati – iar aceasta carte, gandita ca un ghid practic, va ghida antreprenorii si potentialii antreprenori prin tot acest proces”, declara Marius Ghenea.

“Educatia antreprenoriala este foarte importanta pentru FPP,in special in ceea ce priveste inceperea corecta a unor noi afaceri. Ne bucuram sa sustinem aparitia primei carti scrise de un antreprenor roman si apreciem foarte mult efortul depus de Marius Ghenea in acest sens. Este un volum care ajuta potentialii antreprenori si pe toti cei cu spirit antreprenorial sa invete ce inseamna, de fapt, sa fii propriul tau sef”, declara Peter Barta, director executiv FPP.

Lansarea are loc incepand cu ora 14.00, iar participarea este libera.

Contact:
Madalina Marin
0748.138.371

Cuvinte cheie:  carte  lansare  antreprenoriat