FPP si Marius Ghenea va provoaca la discutii antreprenoriale!

08 iunie 2011, 10.18 - Afaceri   Construcţii   Evenimente

Bucureşti - 08 iunie 2011 - Fundatia Post-Privatizare (FPP) va invita sa luati parte la o intalnire antreprenoriala in cadrul careia invitatul special este Marius Ghenea. Va asteptam in data de 14 iunie, incepand cu ora 12, la Constanta in Marrone Rosso din cadrul City Parc Mall sa ii puneti intrebari unuia dintre cei mai de succes antreprenori din Romania.

Evenimentul isi propune sa reuneasca oameni din business-ul local dornici sa invete de la un antreprenor cu experienta cum isi pot imbunati afacerile, sau cum sa gaseasca cele mai bune solutii practice prin care isi pot accelera cu succes veniturile organizatiilor pe care le conduc, solutii perfect adaptate mediului de afaceri din Romania.

In cadrul intalnirii va avea loc si prezentarea de carte a lui Marius Ghenea – “Antreprenoriat. Drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri”, carte sprijinita de FPP.

Asa cum spune si autorul, cartea nu contine retete, dar „este un material foarte util de carte de antreprenoriat, care sa fie un fel de ghid sau manual nu doar pentru cei care sunt deja antreprenori, ci si pentru cei care se gandesc acum pe ce cale sa mearga in continuare”. Este o carte care se adreseaza atat studentilor, tinerilor antreprenori, cat si oamenilor de afaceri.

Marius Ghenea este un antreprenor in serie si un business angel roman care a avut exit-uri de succes si este presedinte al Asociatiei Romane a Magazinelor Online. Printre premiile primite amintim premiul pentru cel mai bun antreprenor roman in serie (anul 2008) din partea revistei Target si premiul pentru viziune antreprenoriala (anul 2010) de la Revista Biz. Este Board Advisor la Maastricht School of Management Romania, Board Member in Programul pentru Fundatii Comunitare, profesor de Entrepreneurship in programul EMBA al Maastricht School of Management, precum si invitat permanent al emisiunii Arena Leilor de la TVR 2. Numele sau este asociat cu dezvoltarea unor companii ca Flamingo Computers, Flanco, PCfun si altele. Marius Ghenea este prezent in toate topurile Forbes si Capital ale ultimilor ani. Pe baza experientei acumulate pana in prezent, Marius Ghenea a scris cartea “Antreprenoriat. Drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri” exclusiv pentru mediul de afaceri de la noi din tara si pentru antreprenorii romani, care au nevoie de un ghid care sa-i ajute in problemele specifice ale mediului de afaceri din Romania.

Fundatia Post-Privatizare este cea mai importanta fundatie pentru antreprenoriat din Romania. Creata in 1996 de Comisia Europeana, FPP este o institutie privata care promoveaza educatia antreprenoriala si sustine initiativele destinate dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri romanesc – cu accent pe intreprinderile mici si mijlocii si start-up-uri – prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenoriala, imbunatatire a mediului de afaceri si promovare a responsabilitatii sociale a intreprinderilor.

Participarea la eveniment este gratuita iar pentru detalii suplimentare si inscrieri puteti lua legatura cu Madalina Marin, marin.m@postprivatizare.ro – 031.1000.719

Cuvinte cheie:  FPP  întâlnire  Ghenea