Intalnirile consultative GPeC 2011 se desfasoara in zilele de 16 si 17 iunie!

09 iunie 2011, 11.54 - Afaceri   IT&C   Social   Evenimente

Bucureşti - 09 iunie 2011 - Joi, 16 si vineri, 17 iunie 2011, are loc seria de intalniri consultative din cadrul celei de a VI-a editii a Galei Premiilor eCommerce (GPeC). Intalnirile se vor desfasura in Bucuresti, la Orange Concept Store si au ca scop un dialog deschis intre juriul Galei si reprezentantii magazinelor online inscrise in competitie, pe marginea rapoartelor initiale de jurizare. Potrivit organizatorilor, 44 de magazine au confirmat participarea, fie live sau online prin Skype.

Cea de a VI-a editie a Galei Premiilor eCommerce se axeaza fundamental pe cresterea calitatii magazinelor online romanesti si, astfel, a increderii consumatorilor in tranzactionarea prin internet. In acest scop, pentru prima oara in istoria competitiei, magazinele inscrise au ocazia sa discute fata in fata cu membrii juriului pentru a le fi explicat, in mod transparent, raportul de evaluare si pentru a primi recomandari in scopul imbunatatirii afacerii.

Acest lucru se intampla dupa ce magazinele au fost nevoite sa treaca de cea mai riguroasa preselectie de pana acum, constand in respectarea legislatiei in vigoare si a codului de bune practici in comertul electronic, in urma carora comerciantii au primit Marca de Incredere TRUSTED.ro. De asemenea, magazinele inscrise in competitie trec prin 3 etape de evaluare la diferite intervale de timp, tocmai pentru a le fi analizata evolutia de-a lungul vremii, in asa fel incat sa isi creasca performantele pana la incheierea editiei GPeC 2011.

Potrivit organizatorilor, prima etapa de jurizare se va incheia vineri, 10 iunie 2011, pentru ca in perioada imediat urmatoare magazinele sa primeasca rapoartele de evaluare aferente acestei etape. Acestea vor avea la dispozitie 1-2 zile sa parcurga rapoartele si sa isi pregateasca intrebarile, nelamuririle sau eventualele discutii pe care doresc sa le poarte cu membrii juriului.

In zilele de 16 si 17 iunie, la Orange Concept Store din Calea Victoriei nr. 41, Bucuresti (punct de reper Magazinul Muzica), se vor desfasura “Intalnirile GPeC” intre reprezentantii magazinelor care au confirmat participarea si membrii juriului Galei. “La intalniri sunt asteptate 31 de magazine online care doresc sa participe LIVE si vor fi contactate online, prin Skype, alte 13 magazine care nu pot fi prezente fizic, cele mai multe aflandu-se in provincie la sute de km departare de Bucuresti”, spune Andrei Radu, directorul Link 2 eCommerce si organizatorul Galei.

In cadrul intalnirilor, fiecare magazin online are la dispozitie aprox. 1 ora in care poate discuta cu membrii juriului asupra raportului sau de evaluare sau chiar asupra aspectelor de business care il intereseaza in mod direct, juriul fiind deschis la dialog si oferind consultanta gratuita.

Cele doua zile de intalniri vor incepe in jurul orei 10 dimineata si se vor incheia in jurul orei 15.30, urmand ca magazinele confirmate sa primeasca de la organizatori, cel tarziu luni, 13 iunie, intervalul orar in care se pot prezenta la discutii.

“Ne bucuram nespus ca reusim sa punem in practica initiativa GPeC 2011 de a oferi participantilor cat mai mult know-how. De asemenea, demonstram inca o data ca jurizarea la GPeC se face obiectiv, transparent si responsabil si ca juratii GPeC sunt cei care decid clasamentul final, fara ca organizatorii sa influenteze intr-un fel sau altul punctajele acordate”, declara Andrei Radu. “Tin sa multumesc in mod deosebit juratilor Galei care, an de an, isi dedica timp pretios pentru analizarea magazinelor inscrise, fac mystery shopping, iar anul acesta isi lasa deoparte activitatea lor pentru a fi prezenti la dialog cu magazinele online, exprimandu-si opiniile si oferind sfaturi in baza experientei lor, in asa fel incat piata romaneasca de comert electronic sa creasca. Multumesc tuturor!”, adauga Radu.

Gala Premiilor eCommerce 2011 – Academia de eCommerce este un eveniment organizat de Link 2 eCommerce si sustinut de: BRD-GSG, Orange, UIS, FAN Courier.

Parteneri media: Ziarul Financiar, Business Magazin, Gandul, Mediafax, go4it, Elevate, IAB Romania, 2Parale,ROL.ro, Price.ro, ShopMania, SmartBuy, Trafic.ro, ZeList.

Cuvinte cheie:  GPeC 2011  gală  întâlniri