Toate avantajele Lyoness sunt disponibile acum pe MOBIL!

07 iulie 2011, 01.28 - Afaceri   IT&C

Bucureşti - 07 iulie 2011 - Graz - Mobile Shopping, servicii de localizare pe mobil (LBS) si aplicatii sunt acum mai accesibile ca oricand. Lyoness, societatea de cumparatori care include mai multe tari si branse, a preluat, de asemeanea, aceasta idee, creand in iulie 2011 Lyoness iPhone App si un Portalul Mobil. Aplicatia este disponibila la m.lyoness.net. Aplicatia pentru dispozitivele cu sistem de operare Android va aparea in August 2011.

Mii de parteneri regionali Loyalty – de la supermarketuri la restaurante si magazine de incaltaminte – au dat posibilitatea membrilor Lyoness sa se bucure de avantaje cum ar fi reduceri de preturi la plata produsului prin intermediul noii aplicatii.

Detalii importante:

GPS-ul Aplicatiei Lyoness identifica automat locul unde se afla utilizatorul si ii prezinta acestuia o harta cu toti partenerii Loyalty si punctele de vanzare care accepta vouchere in acea regiune. Utilizatorul va primi, de asemenea, indicatii legate de partenerii Loyalty favoriti. De la aparitia Portalului Mobil si a aplicatiei iPhone, peste 1.000 puncte comerciale regionale, nationale si internationale din diverse sectoare s-au inscris deja pentru aceasta optiune. Voucherele mobile pot fi comandate si convertite in bani imediat folosind telefonul mobil. Serviciul este gratuit pentru partenerii Lyoness Loyalty.

Cum utilizam un Mobile Voucher:

1. Alege un partener Loyalty

2. Introdu valoarea dorita a voucherului

3. Creaza Mobile Voucher pe Smartphone-ul tau

4. Primesti bani inapoi de fiecare data cand cumperi ceva.

Inca de la inceput, optiunea Lyoness Mobile a fost revolutionara. “Pana acum nu a mai existat ceva asemanator si noi parteneri internationali Loyalty si parteneri Loyalty cu optiunea Mobile Voucher ni se alatura in fiecare zi”, afirma Bernhard Koch, director al Lyoness eBiz GmbH. “Anii de succes ai Lyoness AG garanteaza membrilor Lyoness multi parteneri Loyalty care au ales optiunea Mobile Voucher, un mod de a face cumparaturi care asigura numeroase avantaje si un serviciu profesionist.”

“Partenerii Loyalty pot profita direct de Lyoness Mobile si pot beneficia de tehnologie avansata si inovatoare pentru a crea vouchere mobile si pentru a raspunde cerintelor actuale”, spune liderul de proiect DI (FH) Ulrich Tesarik.

Membrii Lyoness pot in acest moment sa profite de beneficiile aduse de Lyoness Mobile Voucher in 27 de tari situate pe patru continente. Ei primesc bani inapoi cu fiecare cumparatura facuta folosind Cardul Cashback, Loyalty Partner Original Vouchers, cand cumpara online, precum si atunci cand folosesc voucherele mobile.

Pentru mai multe informatii vizitati www.lyoness.net.

Fotografii disponibile prin amabilitatea agentiei epa european pressphoto. Pot fi descarcate gratuit accesand:

Contact:
Silvia Weihs