Săptămâna maghiară la Cora

31 august 2011, 12.11 - Afaceri   Social   Agricultură

Bucureşti - 31 august 2011 - Cora România şi Agrarmarketing Centrum vă invită să degustaţi picanterii ungureşti în cadrul evenimentului Săptâmâna Maghiară la Cora care are loc în toate hipermarketurile reţelei în perioada 1 – 10 septembrie.

În cadrul Săptămânii Maghiare fac paradă peste 20 de producători şi peste 100 de produse: mezeluri, conserve, dulciuri, vinuri sau ceaiuri, toate aşteaptă să fie degustate de clienţii curioşi.

În plus, clienţii care cumpără produse prezente la târg în valoare de cel puţin 50 de lei, pot participa la tombola ce are drept premii doua bilete de avion către o destinaţie la alegere, puse la dispoziţie de compania aeriană Malev. Fiecare magazin va avea urne speciale în care se introduc taloanele de participare, după care taloanele se centralizează şi are loc tragerea la sorţi.

Agrarmarketing Centrum (AMC) se ocupă cu promovarea produselor ungureşti pe piaţa românească, fiind la a doua acţiune de acest fel alături de Cora România. Prima s-a desfăşurat în luna martie, în doua dintre cele şapte magazine Cora (Baia Mare şi Cluj), iar succesul evenimentului a făcut ca acţiunea să fie repetată în toate hipermarketurile Cora, dupa doar câteva luni.

Contact:
Ana Maria Florea, Responsabil PR Cora Romania
0745 664 250

cora, marca Grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai puternice branduri de retail din Europa. Grupul franco-belgian este prezent pe piaţa din România din anul 2003.

Filozofia cora este concentrată în jurul preţului şi a diversiăţii ofertei comerciale, confortului la cumpărare, serviciilor şi, mai ales, atenţiei oferite clienţilor.

Contact:
Ana Maria Florea, Responsabil PR Cora Romania