Unde sunt oaspeţii de hotel cel mai mulţumiţi: Varşovia pe primul loc, Bucureştiul printre primii 20

12 septembrie 2011, 02.17 - Afaceri   IT&C   Social   Turism

Nürnberg - 12 septembrie 2011 - Fie în concediu, fie în cursul unei călătorii de afaceri, pentru multă lume, hotelul se află în primul rând în centrul evenimentului. Acesta trebuie să corespundă pe cât posibil propriilor dorinţe. Metropolele în care oaspeţii au fost deosebit de mulţumiţi de serviciile de cazare ale hotelului lor sunt prezentate de hotel.info [ www.hotel.info ], serviciul de rezervări hoteliere pentru peste 210.000 hoteluri din întreaga lume.

Varşovia s-a situat pe primul loc în comparaţie cu alte metropole, la nivel mondial. Cu un mic avans şi 7,62 puncte în evaluarea generală, capitala poloneză este în frunte, situându-se înaintea oraşului Helsinki, ocupantul locului 2. Şi hotelierii din Tokio au reuşit să-şi convingă oaspeţii care s-au cazat la ei. Cu o evaluare generală de 7,57, ei au votat în favoarea capitalei japoneze, clasate pe locul 3.

Nici hotelierii din Bucureşti nu au de ce să se ruşineze în comparaţia la nivel mondial. Cu 7,13 puncte, capitala României s-a situat în Top 20. Un potenţial ridicat indică hotelierii din Moscova, care cu 6,97 puncte, au ratat cu puţin lista celor mai bune locaţii. Ceva mai puţin mulţumiţi s-au arătat a fi oaspeţii care au făcut rezervări de prestaţia generală a hotelierilor din oraşul etern Roma, din Paris şi din Londra. Sectorul hotelier din metropola de pe Tamisa a obţinut doar 6,48 puncte.

Comunicarea completă de presă se găseşte aici:

Contact de presă:
Aleksander Szumilas
hotel.de AG
Hugo-Junkers-Straße 15-17
90411 Nürnberg
Germania
Tel.: +49-(0)911-59832-0
Fax: +49-(0)911-59832-11
E-mail: presse@hotel.info
URL: www.hotel.info

Cuvinte cheie:  hoteluri  top  clienti