Investiţiile în infrastructură, analizate de MDRT şi de constructori la România Construct Forum

Bucureşti - 06 decembrie 2011 - Mediafax Talks organizează joi, 08 decembrie 2011, conferinţa cu titlul: „România Construct Forum”. Evenimentul va avea loc la Hotel Athenee Palace Hilton, începând cu ora 09:30.

România Construct Forum 2011 va reuni reprezentanţi ai Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, reprezentanţi ai autorităţilor, investitori şi manageri din domeniul construcţiilor, bancheri şi consultanţi.

Evenimentul România Construct Forum 2011, aflat la a şasea ediţie, va fi deschis de Secretarul de Stat al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eugen Curteanu şi va fi moderat de preşedintele Patronatului Societăţilor din Construcţii, Cristian Erbaşu.

Speakerii evenimentului sunt următorii: Marius Marin – vicepreşedintele Asociaţiei Producătorilor de BCA din România „PRO BCA” şi CEO al companiei Macon, Ciprian Oprea – director General MILCA, Aurelia Cionga – vicepreşedinte Raiffeisen Banca Pentru Locuinţe, Valentin Petrescu – preşedintele Patronatului Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă şi Liviu Dumitrescu – preşedintele Asociaţiei Inginerilor de Instalaţii din România.

România Construct Forum 2011 se va constitui într-o dezbatere pe cele mai relevante teme pentru sectorul construcţiilor în acest an şi a perspectivelor pentru 2012.

Programele de investiţii ale Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului în 2012 şi Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii sunt printre principalele teme de dezbatere ale evenimentului.

Lectorii vor aduce în discuţie, de asemenea, care sunt perspectivele PPP pentru construcţia de locuinţe, proiectul de HG pentru cerificarea firmelor de construcţii, previziunile privind evoluţia pieţei de construcţii civile şi industriale şi a celei de materiale de construcţii în 2012 şi sursele de finanţare existente pentru această industrie, de la fonduri europene la credite bancare.

România Construct Forum face parte din seria de evenimente de business Mediafax Talks, pe care Mediafax, cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România, le organizează începând din 2006.

România Construct Forum 2011 este organizat de Mediafax împreună cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi în parteneriat cu Patronatul Societăţilor din Construcţii.

Evenimentul are ca parteneri –Asociaţia Producătorilor de BCA din România „PRO BCA”, Raiffeisen Banca pentru Locuinţe, MILCA şi Unicredit Leasing.

Despre Mediafax Talks

Mediafax organizează, începând din 2006, evenimente de business care vin în completarea informaţiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Prin seria de conferinţe Mediafax Talks (www.mediafaxtalks.ro), oamenii de afaceri au la dispoziţie un forum de dezbatere despre subiecte şi probleme arzătoare, precum şi o modalitate de dialog cu autorităţile.

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România. Înfiinţată în 1991, compania Mediafax face parte din Mediafax Group, şi are peste 2.000 de clienţi din mass-media, sectorul public şi cel de afaceri. Printre produsele şi serviciile Mediafax se numără fluxuri zilnice de ştiri şi fotografie de presă, înregistrări audio cu declararaţii şi interviuri în exclusivitate, servicii de monitorizare de presă şi de distribuţie de comunicate de presă, anuare de specialitate, conţinut multimedia pentru telefonia mobilă. Din 2007, Mediafax se adresează în mod direct şi consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www.mediafax.ro.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să contactaţi
marketing@mediafax.ro
031.8256.424