Fundaţia Post-Privatizare sprijină lansarea cărţii lui Gabriel Biriş

Bucureşti - 16 ianuarie 2012 - Fundaţia Post-Privatizare organizează lansarea cărţii “ Despre Fiscalitate, Competitivitate şi Bun Simţ", semnată de Gabriel Biriş, membru fondator al casei de avocatură Biriş Goran. Cartea va fi lansată pe data de 18 ianuarie, la Hotel Intercontinental, Sala Fortuna, începând cu orele 18.00.

Lansarea va fi urmată de o serie de discuţii libere, precum şi de o sesiune de autografe.

Această apariţie editorială face parte din colecţia Business a Editurii Universul Juridic şi este o publicaţie originală „2 în 1”: Despre Fiscalitate şi Competitivitate – Principii, Probleme, Soluţii;

- Despre Fiscalitate şi Bun simţ – Opinii ale autorului în media românească. Lucrarea este prefaţată de dl. Mugur Isărescu, Guvernatorul Băncii Naţionale a României şi de dl. Florin Pogonaru, Preşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România.

La lansare vor participa şi vor vorbi, alături de autor, Dl. Peter Barta, Director Executiv FPP, Dl. Marius Ghenea, Preşedinte Fit Distribution şi Dl. Nicolae Cârstea, Preşedinte UJ.

Gabriel Biriş este cunoscut drept unul dintre experţii în fiscalitate pe plan naţional, cu experienţă de peste 14 ani, şi este specializat pe toate sectoarele acestui domeniu, cum ar fi consilierea privind structurile onshore şi offshore, cel vamal şi leasing.

A participat şi la consultări cu Ministerul de Finanţe cu privire la elaborarea modificărilor la Codul Fiscal. Înainte de a fonda Biriş Goran în 2006, el a lucrat pentru casele de avocatură Salans şi International Haarmann Hemmelrath, pe acelaşi domeniu.

“Am decis să sprijinim acest proiect convinşi fiind că şi în România putem avea şi este necesar să avem o legislaţie fiscală competitivă care va ajuta întreg sectorul economic să fie caracterizat de bunăstare şi creşteri semnificative în toate segmentele sale de activitate. Mai mult, această carte este un ghid de soluţii practice, facile, care pot fi uşor aplicabile”, susţine Peter Barta, Directorul Executiv al Fundaţiei Post-Privatizare.

Accesul la eveniment este gratuit, în limita locurilor disponibile, şi se face prin confirmarea prezenţei, până pe data de 17 ianuarie, la una din următoarele adrese de email: pr@postprivatizare.ro sau marketing@universuljuridic.ro

Persoana de contact:
Mădălina Marin