Parteneriat strategic

23 aprilie 2012, 09.00 - Afaceri   IT&C   Sănătate

Bucuresti - 23 aprilie 2012 - Compania SoftExpert Mobility, dezvoltatoarea Platformei MedExpert, anunta semnarea unui contract de parteneriat strategic cu Pears Health Cyber (www.pearshealthcyber.com) una din cele mai mari firme europene de solutii de eMarketing dedicate industriei farmaceutice.

Prin acest contract, SoftExpert Mobility preia franciza pentru Romania a firmei Pears Health Cyber, infiintand reprezentanta Pears Romania (www.pearsromania.ro).

Serviciile Pears includ o gama larga de proiecte de eMarketing, cum ar fi eDetailing, eLearning, eNewsletters, portaluri, campanii catre pacienti, solutii pe tablete, oferind pentru acestea consultanta, strategie de marketing si implementare de produse, sub forma de concepte creative, grafica, programare, hosting si management de proiect.

Ambele categorii de produse Pears, atat cele semi-fabricate (inBoxes) cat si cele la cerere (outBoxes) sunt bazate pe lunga experienta si expertiza Pears in domeniul marketingului farmaceutic.

Printre clientii Pears se regasesc lideri mondiali in domeniul farmaceutic, precum Abbott, Astellas, AstraZeneca, BMS, Boehringer Ingelheim, GSK, Janssen-Cilag, Johnson&Johnson, Novartis, Novo Nordisk, Pfizer, Roche, Schering-Plough, Servier sau Wyeth.

In acelasi timp, Pears Health Cyber va reprezenta SoftExpert Mobility pentru Platforma MedExpert, pe pietele CEE unde este Pears este prezenta : Cehia, Slovacia, Polonia si Rusia.

SoftExpert Mobility este unul dintre primii furnizori de solutii mobile CRM, SFA si BI din Romania dezvoltate pentru piata farmaceutica, sub numele de Platforma MedExpert (www.MedExpert.ro). Aceasta reprezinta o solutie dedicata domeniului farmaceutic, complexa si in acelasi timp foarte flexibila, oferind clientilor beneficii multiple :

- analiza activitatii de promovare medicala : raportare, planificare, segmentare, targetare
- analize KPI
- importul de date de vanzari
- managementul precomenzilor si comenzilor din farmacii
- managementul contractelor cu medicii si farmacistii
- analiza cheltuielilor de decont pe coduri bugetare, pe reprezentanti medicali, pe produse si pe tipuri de cheltuieli
- transmiterea de mesaje SMS personalizate catre clienti (invitaţii la manifestări, remindere, campanii automate cu ocazia sărbătorilor, zilelor onomastice etc.)
- instruirea si testarea permanenta a reprezentantilor medicali.

Printre clientii Platformei MedExpert se numara Actavis Romania, Alfa Wassermann Romania, Croma Pharma Romania, Ewopharma Romania, Green Net, Gerot Lanach Romania, Farmexim, Pfizer Romania.

Dr. Cristian NICOLAE
Director Executiv

Tel +40-351-176804
Fax +40-361-816395