Saulius Adomaitis este noul lider al echipei de Asistenţă în Afaceri a Ernst & Young România

15 mai 2012, 11.03 - Afaceri   Social

Bucuresti - 15 mai 2012 - Saulius Adomaitis, Markets Leader al diviziei de Asistenţă în Afaceri din Europa Centrală şi de Sud-Est a Ernst & Young, s-a alăturat biroului din România pentru a coordona echipa locală de Asistenţă în Afaceri.

Saulius are 15 ani de experienţă în consultanţă în infrastructură şi asistenţă pentru sectorul public. A fost implicat în proiecte de descentralizare a sectorului de energie electrică, dar şi în structurarea unor importante proiecte de investiţii în transport şi energie din Europa Centrală şi de Sud-Est, precum şi în transformarea managementului finanţelor publice din ţările baltice.

“Venirea în România este o provocare importantă pentru mine, întrucât îmi dâ ocazia să dezvolt experienţa acumulată în proiecte similare pe care le-am coordonat în alte ţări. Ca Markets Leader al diviziei de Advisory din Europa Centrală şi de Sud-Est, am fost implicat în proiecte trans-frontaliere complexe, şi de aceea sunt încântat de potenţialul de dezvoltare al departamentului de Asistenţă în afaceri din România,” explică Saulius Adomaitis.

“Observăm o creştere a nevoii de consultanţă în rândurile clienţilor noştri, dar şi a gradului de sofisticare a acestor servicii. În acest context, Saulius va contribui la dezvoltarea departamentului nostru de Asistenţă în afaceri şi va coordona efortul multi-disciplinar prin care răspundem nevoilor clienţilor noştri”, spune Bogdan Ion, Managing Partner al Ernst & Young România.

Despre Ernst & Young

Ernst & Young este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 152.000 de angajaţi în 700 de birouri din 140 de ţări şi venituri de aproximativ 22,9 miliarde dolari în anul 2011. Reţeaua noastră este cea mai integrată la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le acordăm clienţilor servicii prin care să beneficieze de oportunităţile din întreaga lume. În România, Ernst & Young este unul dintre liderii de pe piaţa serviciilor profesionale încă de la înfiinţare, în anul 1992. Cei peste 450 angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. Avem birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina noastră de internet: www.ey.com

Cuvinte cheie:  Ernst & Young  manager  asistenta