ZIARUL FINANCIAR si Reff Associates organizeaza conferinta "Noile tendinte in finantarea imobiliara"

Bucureşti - 15 mai 2012 - ZIARUL FINANCIAR si Reff Associates, in colaborare cu Banca Nationala a Romaniei organizeaza Miercuri, 16 mai, ora 09:30, conferinta „Noile tendinte in finantarea imobiliara”, la sediul Bancii Nationale a Romaniei, sala Mitita Constantinescu.

Este primul eveniment din Romania la care participa reprezentantii Loan Market Association (LMA). LMA este o asociatie infiintata in 1996, cu sediul la Londra, avand la momentul de fata aproape 500 de membri din 45 de tari, incluzand banci comerciale si banci de investitii, investitori institutionali, societati de avocati si agentii de rating. La momentul de fata LMA este recunoscuta ca autoritatea in materie de credite sindicalizate la nivel EMEA, si are ca obiectiv principal colaborarea cu institutiile de credit, societati de avocati, societati imprumutate si agenti de reglementare in scopul educarii pietei cu privire la beneficiile creditelor sindicalizate si inlaturarea barierelor de intrare pentru noii participanti.

Temele ce vor fi abordate la conferinta sunt:
- Noul standard contractual in materia finantarilor imobiliare: prezentarea noului contract recomandat de LMA – prezentarea va fi sustinuta de catre un reprezentant al LMA
- Corelarea documentului recomandat de LMA cu aspecte specifice dreptului romanesc prezentarea va fi sustinuta de catre Andrei Burz Pinzaru - Reff si Asociatii
- Finantari imobiliare – perspectiva imprumutatului – in curs de confirmare cu unul dintre cei mai mari investitori imobiliari in Romania
- Perspectiva BNR – in curs de confirmare

Printre speakerii conferintei se numara domnul Bogdan Olteanu, Vice – Guvernator, BNR, Amelia Slocombe, Director Asociat, Loan Market Association, Sergiu Cristian Manea, Vicepresedinte Trezorerie, Pieţe de Capital şi Group Large Corporates, BCR, Martin Slabbert, CEO, New Europe Property Investments plc, Andrei Burz Pînzaru, Partener, Reff şi Asociaţii SCA / Deloitte

ZIARUL FINANCIAR este brand-ul de referinta al pietei de business romanesti. ZF isi revendica pozitia de cel mai puternic ziar de business din Romania prin credibilitate, prospetime si exclusivitate a informatiilor, adecvare pe target, tratare in adancime a temelor de business. ZIARUL FINANCIAR ofera cititorilor semnificatia evenimentelor recente si anticipeaza evolutiile din afaceri si economie prin stiri, analize si articole de opinie. Lider al presei de business din Romania, ZF se caracterizeaza prin profesionalism, rigurozitate, seriozitate, credibilitate si echidistanta.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa o contactati pe
Andra Radu
andra.radu@m.ro