BUSINESS MAGAZIN A LANSAT IN CADRUL FESTIV AL GALEI PREMIILOR BUSINESS MAGAZIN CATALOGUL 100 TINERII MANAGERI DE TOP

Bucuresti - 30 mai 2012 - BUSINESS Magazin prezinta, in cea de-a saptea editie a catalogului 100 Tineri Manageri de Top, cei mai noi reprezentanti care s-au alaturat generatiei de business care va schimba Romania in urmatorii ani. 100 de tineri manageri sau antreprenori care, la nici 40 de ani, conduc companii cu afaceri de milioane euro sunt puşi anual, încă din 2006, în lumina reflectoarelor de jurnaliştii BUSINESS Magazin.

BUSINESS Magazin premiaza in fiecare an managerii cu varsta de pana in 40 de ani care au atins performanta in afaceri si s-au remarcat in domeniul in care activeaza. Premiantii fac parte dintre managerii prezentati in aceasta a 7-a editie a catalogului 100 Tineri Manageri de TOP, care a fost lansata in cadrul Galei.
Catalogul prezinta startul si evolutia carierei tinerilor manageri care, prin deciziile luate si prin modul de adaptare la contextul economnic actual, au reusit sa-si pastreze business-urile si chiar sa-si creasca afacerile in plina criza economica.

Managerii prezentati in catalog activeaza in servicii financiare, IT&C, piete industriale si comerciale, iar acestora li se adauga antreprenori care formeaza noua generatie de manageri ce va conduce economia tarii in anii urmatori.
Catalogul este disponibil in varianta tiparita din data de 28 mai, la toate punctele de difuzarea a presei Inmedio si Relay la pretul de 25 lei.

BUSINESS Magazin este revista de business care, intr-o maniera clara si accesibila, prezinta evenimentele cu adevarat relevante din mediul de afaceri din Romania si din lume. De 5 ani evenimentele ce au impact asupra economiei si mediului de afaceri romanesc sunt reflectate cu acuratete in analizele BUSINESS Magazin iar premiile obtinute in acesti ani sunt o recunoastere a valorii brandului BUSINESS MAGAZIN. BUSINESS MAGAZIN este revista care iti da puterea de a decide!

Pentru mai multe informatii, va rugam sa o contactati pe Andra Radu, PR Manager – andra.radu@m.ro, 031/82.56.303.

Cuvinte cheie:  Business Magazin  lansare  catalog