BIOGRAFIA AUTORIZATA A LUI STEVE JOBS - Editie speciala ZIARUL FINANCIAR

Bucuresti - 11 iunie 2012 - Steve Jobs - Biografia autorizata va aparea la chioscuri pe 18 iunie numai impreuna cu Ziarul Financiar si va putea fi gasita timp de 11 zile, la toate punctele de difuzare a presei.

Steve Jobs - Biografia autorizata
Cartea care va aparea la chioscuri in 18 iunie impreuna cu Ziarul Financiar este portretul unei vieti traite intens si a unei cariere comparabile cu un sir muntos: cu varfuri, vai si prapastii, cu momente de pionierat si altele de incrancenare.
In aceasta biografie veti citi despre antreprenorul care, prin voinţă şi talent, a revoluţionat şase domenii de activitate: computerele personale, filmul de animaţie, muzica, telefoanele, tabletele computerizate şi conţinutul digital.

Cartea Steve Jobs - Biografia autorizata, impreună cu ZIARUL FINANCIAR va costa 35 de lei si va fi distribuita la toate punctele de difuzarea a presei. In perioada 18 - 29 iunie, de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 18.00, doritorii pot plati si ridica de la sediul Mediafax Group din Bucuresti, cartea Steve Jobs - Biografia autorizata. Pentru expedierea prin curier plata se poate face cu OP sau online iar taxa de expediere va fi suportata de catre cumparator.

ZIARUL FINANCIAR este brand-ul de referinta al pietei de business romanesti. ZF isi revendica pozitia de cel mai puternic ziar de business din Romania prin credibilitate, prospetime si exclusivitate a informatiilor, adecvare pe target, tratare in adancime a temelor de business. ZIARUL FINANCIAR ofera cititorilor semnificatia evenimentelor recente si anticipeaza evolutiile din afaceri si economie prin stiri, analize si articole de opinie. Lider al presei de business din Romania, ZF se caracterizeaza prin profesionalism, rigurozitate, seriozitate, credibilitate si echidistanta.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa o contactati pe Andra Radu, PR Manager – andra.radu@m.ro, 031/82.56.303.

Cuvinte cheie:  ZF  biografie  Steve Jobs