SPAR MIZEAZA PE PROSPETIME

11 septembrie 2012, 05.40 - Afaceri   Social   Evenimente   Agricultură

Bucureşti - 11 septembrie 2012 - In aceasta toamna, SPAR ROMANIA – franciza a SPAR International, a lansat campania “DIN GLIA ROMANEASCA”, comercializand produse autohtone de foarte buna calitate, sprijinind astfel productia locala de legume si fructe.

SPAR a adus, in magazinele selectionate, fructe si legume achizionate direct de la producatorii locali, care ajung astfel proaspete pe masa noastra: mere, pere si struguri albi si rosii de diverse sortimente, morcovi, ceapa, gogosari, ardei kapia si castraveti cornishon, cu preturi mai mici decat in piete.

“Zona verde si sanatoasa - reprezentata de raionul de Legume/Fructe proaspete - reprezinta plusvaloarea SPAR. Varietatea, calitatea si prospetimea sortimentatiei sunt sustinute in permanenta prin aprovizionari zilnice de la producatorii locali, impulsionand si sustinand astfel agricultura regionala” – declara Adriana Aionesei, Director Achizitii SPAR Romania.

Campania a inceput joi, 6 Septembrie, si este in curs de derulare, ne-a comunicat compania de marketing a SPAR, Final Studio.

SPAR România
Soseaua Cristianului nr.12
500053 Brasov, România
Tel./Fax: +4(0)368.88.41.56