MOLIPSEŞTE-TE şi tu… de la proiecte-structurale.ro!

31 octombrie 2012, 11.45 - Afaceri   IT&C   Social   Evenimente

Bucureşti - 31 octombrie 2012 - Structural ConsultingTM Group a lansat un nou portal de informare, www.proiecte-structurale.ro, o bază de date cu TOATE proiectele finanţate din fonduri structurale şi de coeziune prin cele 7 programe operaţionale ale României (POR, POSDRU, PODCA, POSCCE, POS Transport, POS Mediu şi PO Asistenţă Tehnică). www.proiecte–structurale.ro va fi actualizat lunar şi îşi propune să devină principalul instrument online de informare cu privire la proiectele finanţate din fonduri europene în România, finalizate sau aflate încă în implementare. Cu ajutorul filtrelor de căutare, www.proiecte-structurale.ro te ajută să cunoşti, de exemplu, care sunt cele mai mari proiecte finanţate până în prezent în România sau câte proiecte pe turism au primit bani europeni.

„S-au adunat atâtea rele în ultima perioadă despre gestionarea fondurilor structurale în România încât noi, toţi cei implicaţi în acest domeniu, ar trebui să reacţionăm, arătând şi proiectele frumoase din România finanţate din bani europeni. Sunt foarte multe, dar, din păcate, insuficient cunoscute. Portalul www.proiecte-structurale.ro va deveni o veritabilă comunitate a proiectelor şi oamenilor, adică a proiectelor frumoase, care generează valoare adăugată, precum şi a oamenilor cu suflet, a celor mândri de proiectele lor.” (Dragoş Jaliu, iniţiatorul www.fonduri-structurale.ro şi www.proiecte-structurale.ro şi Managing Partner Structural ConsultingTM Group)

Săptămânal, portalul www.proiecte-structurale.ro va face cunoscut tuturor “Proiectul săptămânii”. Această secţiune va promova câte un nou proiect de succes şi cu impact real, scris şi implementat în România, de către oameni cu suflet şi dedicaţi. Acesta va fi ales dintre proiectele înscrise pe site prin intermediul secţiunii „Promovează-ţi proiectul!”, oferind, astfel, tuturor celor care sunt mândri de ceea ce au realizat cu fonduri europene, posibilitatea să îşi facă cunoscut proiectul.

„www.proiecte-structurale.ro este şi un spaţiu în care, odată ce intri, nu ai cum să nu te molipseşti. www.proiecte-structurale.ro oferă tuturor celor interesaţi în finanţarea europeană posibilitatea să navigheze printre proiecte, poveşti şi oameni!” (Dan Barna, Managing Partner Structural ConsultingTM Group).

www.proiecte-structurale.ro cuprinde şi o secţiune de “Ştiri” unde sunt prezente informaţii de ultimă oră, relevante pentru implementarea proiectelor din fonduri europene.

Despre noi

Structural Consulting™ Group este unul dintre furnizorii importanţi la nivel naţional în domeniile consultanţei şi trainingului în accesarea de fonduri europene, management şi implementare de proiecte. Asumându-şi un rol activ în promovarea „dezvoltării prin proiecte”, în 2006, compania a lansat, sub motto-ul „Informaţie în sprijinul ideii tale!”, portalul www.fonduri-structurale.ro.

Acesta a devenit în scurt timp lider de informare electronică şi sursă de referinţă privind fondurile europene în România. Cu o comunitate de circa 50.000 de utilizatori unici pe lună, peste 300.000 de afişări lunare şi circa 35.200 de abonaţi la newsletter, www.fonduri-structurale.ro îşi păstrează poziţia fruntaşă pe această piaţă.

Contact:

Structural ConsultingTM Group

Adresă: Str. Dionisie Lupu nr. 53/15, sector 1, Bucureşti

Tel/Fax: 021 311 5911;

Tel. Dragoş Jaliu: 0722 202 037;

E-mail: structuralcg@fonduri-structurale.ro

Website: www.fonduri-structurale.ro

www.proiecte-structurale.ro

www.structural-consulting.ro