Card Privilege aduce sarbatori Premium pentru 55.000 de romani

06 decembrie 2012, 02.48 - Afaceri   IT&C   Social   Evenimente

Bucureşti - 06 decembrie 2012 - Dupa succesul inregistrat pe piata de reduceri colective cu proiectul CoolBuy Deals, care a vandut, printre altele, peste 2.000 de bilete la concertul Lady Gaga in doar doua zile, fondatorii afacerii, Laura Irina, managing partner si Andrei Duica, partener si director de vanzari, lanseaza iarna aceasta un nou proiect, CoolBuy Club. Este vorba de un club privat si exclusivist ai carui membri beneficiaza de servicii premium si privilegii, oferite prin intermediul retelei de parteneri CoolBuy Club. Printre brandurile de notorietate din reteaua CoolBuy Club se numara Audi, Midocar, Wu Xing, Muzeul Antipa, Gloria Jeans, Flanco, Chicco, Muzeul National Peles, Hotel Intercontinental, Sofa Restaurant & Bistro, Trattoria Verdi, Grand Hotel Continental, Domo, Vila23-Snagov si multe alte restaurante, hoteluri si magazine. Lista tuturor partenerilor si a privilegiilor se regaseste pe www.CoolBuyClub.ro.

”Cum ar fi sa poti accesa non-stop, timp de 365 de zile, in cel mai scurt timp si in regim privilegiat, orice tip de serviciu, fie ca este vorba de organizarea unei petreceri, un transport de urgenta, bilete pentru teatru, opera, receptii VIP sau un cadou de ultim moment pentru copilul tau? Mai mult, ai propriul tau concierge, serviciu de tractare si masina la schimb oriunde in tara sau asigurari medicale oriunde ai calatori”, rezuma Andrei Duica doar cateva dintre beneficiile acestui nou tip de card.

Daca in doi ani CoolBuy Deals s-a impus ca un site de reduceri care se adreseaza in special segmentului mainstream de consumatori, interesati mai degraba de pretul produselor achizitionate, Cardul Privilege de la CoolBuy Club este, din decembrie, cardul celor privilegiati. “Card Privilege este mai mult decat o colectie de carduri de fidelitate sau carduri bancare premium deoarece poti accesa orice fel de serviciu sau produs incepand de la saloane de infrumusetare si sali de fitness pana la vacante exotice, branduri de lux si acces la evenimente exclusiviste”, spune Laura Irina, managing partner al companiei CoolBuy.

Cardul CoolBuy Club va avea doua variante: Card Privilege - vor fi disponibile 50.000 de carduri, care se adreseaza in primul rand “middle managementului” din companii si Limited Edition - o editie cu doar 5.000 de carduri, dedicata in special “top managerilor” si antreprenorilor de succes).

“Vom ajunge la peste 1.000 de firme partenere in reteaua CoolBuy Club in decurs de un an de la lansare, ulterior cardul Coolbuy urmand sa poata fi folosit la Paris, Viena sau in orice capitala europeana”, a completat Duica.

Despre CoolBuyClub & CoolBuy Deals:

Lansat in noiembrie 2012, CoolBuy Club este un club privat, exclusivist, ai carui membri beneficiaza de servicii premium incluse si privilegii in reteaua de parteneri. CoolBuy Club este un proiect al COOLBUY, companie infiintata in 2010 de un grup de entuziasti in marketing, online si software.

In primul an de la lansare, www.CoolBuy.ro a adus peste 1.000.000 de vizitatori unici, 8.000.000 de pagini citite cu o recurenta ulterioara a vizitelor de cca. 60%. Are 100.000 de membri si aproape 80.000 de comenzi online. Se bucura deja de sprijinul a 150.000 de fani in retelele sociale. A vandut in doi ani peste 10.000 de excursii interne si internationale si mai bine de 20.000 de mese la restaurante.

De asemenea, in doar doi ani de la infiintare, CoolBuy Deals a adus cateva premiere in segmentul site-urilor de reduceri, pozitionandu-se prin inovatie drept unul din formatorii unei piete estimate la peste 10 milioane de euro in 2011.

Laura Irina, managing partner, are experienta de peste zece ani in IT, in cadrul unor companii precum Softwin, Bitdefender si Oracle.

Absolvent de ASE, Andrei Duica, partener si director de vanzari, are peste noua ani experienta in vanzari si marketing, ultima pozitie ocupata fiind de Director Vanzari Audi la Porsche Inter Auto Romania.

Cuvinte cheie:  Card Privilege  proiect  CoolBuy Deals

Card Privilege aduce sarbatori Premium pentru 55.000 de romani