ULTIMA STRIGARE PENTRU APARTAMENTELE FINALIZATE DIN ALPHAVILLE LA TÂRGUL IMOBILIAR DIN BRAȘOV

14 martie 2013, 04.59 - Afaceri   Construcţii   Social

Bucuresti - 14 martie 2013 -

Ansamblul rezidențial Alphaville Brașov situat în cartierul Răcădău, pe strada Carpaților nr. 44 anunță Final de Stoc la Târgul Imobiliar de la Brașov Business Park ce are loc în perioada 14 – 17 martie. Mai multe structuri de apartamente sunt la ultima strigare în această lună: 4 tipuri de apartamente cu două camere sunt deja ultimele disponibile.

Oferta cea mai restrânsă este la structurile cu trei camere, în tot complexul fiind vândut aproape integral stocul de 52 de apartamente disponibile în această variantă. Apartamentele din Alphaville beneficiază de priveliște spre Tâmpa și Piatra Mare, oferind clienților o locație premium și o calitate peste medie: sistem de izolație fonică între vecini și delimitare apartamente prin pereți dubli și șape flotante, termosistem exterior grosime 15 cm (clasa energetică A), compartimentare la interior din zidărie rezistentă cu proprietăți anti-umezeală. Apartamentele au fost personalizate împreună cu clienții înainte de predare cu finisaje import Italia.

Stocul disponibil pentru Târgul Imobiliar Brașov:

§ 4 apartamente complet finisate din care doar 2 structuri cu trei camere disponibile

§ 11 apartamente cu predare la cheie în iunie 2013 din care doar o structură cu trei camere disponibilă

Prețurile la două camere sunt cuprinse între 47.000 Eur și 58.000 Eur și au suprafețe cuprinse între 54 și 75 mp. Apartamentele cu trei camere pot fi achiziționate la prețuri începînd cu 67.000 Eur, cea mai generoasă structură având aici un spațiu util de 86,28 mp (inclusiv terasă).

Targul Imobiliar este și un bun prilej pentru clienții interesați de proiect să afle noutăți despre proiectele viitoare ale dezvoltatorului.

ALPHAVILLE OFERĂ PREMII ÎN VALOARE DE 2000 EURO LA TÂRGUL IMOBILIAR

Cu ocazia participării la cea de-a patra ediție a Târgului Imobiliar din Brașov Alphaville pregătit două cadouri de casă nouă pentru clienții care contractează un apartament nou: o hotă de bucătărie ”Manhattan”cu un design modern și un voucher cadou de 500 Euro pentru achiziție mobilier. De asemenea vizitatorii standului Alphaville pot completa taloane de concurs pentru alte două vouchere de mobilier cadou în valoare de 250 Euro fiecare. Premiile se vor acorda prin tragere la sorți și sunt oferite în parteneriat cu magazinul de mobilier Frontalia. Regulamentul este disponibil pe site-ul alphaville.ro.

ALPHAVILLE ÎN CIFRE

Lucrările la complexul Alphaville au inceput in 2010, cu resursele financiare ale dezvoltatorului şi cu un buget de 2,7 milioane Euro finanţat prin Banca Transilvania. Bermo Group a a realizat până acum o investiție totală de peste 6,8 milioane euro în proiectul de la Brașov. Valoarea vânzărilor pe anul trecut a fost de 4,5 milioane de euro, reprezentând de 72 unități locative vândute.

Contact:
Showroom: Str. Carpatilor nr.44, Brasov