Am împrietenit berea bună cu sucul de grapefruit: Bergenbier lansează Fresh Grapefruit

Bucureşti - 10 aprilie 2013 - Bergenbier Fresh Grapefruit este primul mix de bere cu suc de grapefruit din România, creat special pentru prietenii berilor cu arome, ce doresc să se răcorească cu o băutură cu un conţinut redus de alcool, fără să renunţe la gustul plin a berii de calitate. Bergenbier Fresh Grapefruit se lansează în aprilie în toată ţara, completând fericit portofoliul de inovaţii al companiei Bergenbier S.A.

Un plus de tărie şi ingrediente naturale, atent selecţionate, berea lăsata un timp mai îndelungat la maturat pentru a obtine cu adevarat un gustul plin, puternic şi bărbătesc.

După succesul mixului de bere cu lămâie de anul trecut, Bergenbier Fresh Lemon, compania Bergenbier S.A. continuă seria inovaţiilor lansând în aprilie o nouă alternativă de răcorire satisfăcătoare, gata de lupta cu toridele zile de vară.
Bergenbier Fresh Grapefruit este amestecul unic şi perfect echilibrat între bere și suc de grapefruit. Cu un conţinut scăzut de alcool, doar 1,9%, Bergenbier Fresh Grapefruit are un gust deosebit de plăcut şi instantaneu răcoritor. Are acea amăreală specifică a hameiului de bună calitate, dar şi un gust adevărat de grapefruit, arome ce se împrietenesc de minune în pahar.

Noul produs lansat de Bergenbier SA este disponibil la raft, în varianta sticlă returnabilă de 0.5 l şi doză de aluminiu la 0.5 l. Noul produs va fi susţinut printr-o campanie susţinută pe toate canalele media.

“Bergenbier Fresh Grapefruit este pariul nostru cu vara, un mix de bere cu suc de grapefruit cu un gust deosebit de răcoritor. Intr-o categorie in care suntem pionieri, continuam sa inovăm, aducând experienţele berilor premium în segmentul berilor accesibile. Această completare a portofoliului Bergenbier vine doar să întărească această afirmaţie. Astfel am dezvoltat Bergenbier Fresh Grapefruit, o bere creată din prietenie pentru consumatorii mărcii Bergenbier care uneori ar bea ceva extrem de răcoritor, nerenunţând la marca lor preferată”, a declarat Mihai Bonca, director de Marketing Bergenbier S.A.

Bergenbier. Prietenii ştiu de ce.

Despre Bergenbier S.A.

Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piaţa românească, activând in România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti iar echipa numără aproximativ 600 de angajaţi. Compania face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, unul dintre cei mai mari producători de bere din lume.

Portofoliul companiei cuprinde mărcile locale: Bergenbier - cu sortimentele Bere blondă, Bere blondă fără Alcool, Fresh Lemon si Fresh Grapefruit - şi Noroc precum şi mărcile internaţionale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu. Alături de acestea, compania importă specialităţile belgiene Leffe şi Hoegaarden.

Despre Molson Coors Brewing Company

Molson Coors Brewing Company este unul dintre cei mai mari producători de bere din lume, cu mărci extraordinare care încântă consumatorii de bere din toata lumea. Portofoliul său include mărci premium, lideri de piaţă, precum Coors Light, Molson Canadian, Carling, Staropramen, Blue Moon şi Cobra în America de Nord, Europa şi Asia. Sectoarele operaţionale includ Canada, prin Molson Coors Canada, Statele Unite, prin MillerCoors, Regatul Unit şi Irlanda, prin Molson Coors UK, Europa Centrală şi de Est prin Molson Coors Central Europe, iar în afara acestor teritorii, prin Molson Coors International. Compania Molson Coors este listată în Indicele de Sustenabilitate Dow Jones (DJSI) pentru America de Nord şi este constant preocupata de gasirea de noi soluţii pentru a-şi reduce impactul negativ asupra societăţii. Pentru mai multe informaţii despre Molson Coors Brewing Company, vizitaţi website-ul companiei: www.molsoncoors.com

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să o contactaţi pe
Simona Popi