Incepand din aceasta toamna, asteptam cat mai multi copii la noua gradinita din cartierul Avantgarden 3 Brasov: “OAC-OAC” – O gradinita ALTFEL!

Bucuresti - 14 iunie 2013 -

Plecand de la faptul ca vrem sa fim mai mult decat un dezvoltator imobiliar, sustinem mai ales ideea de comunitate. Fiind in permanenta interactiune cu locatarii, munca noastra nu se termina la predarea apartamentelor catre clienti, ci cautam modalitati de a oferi servicii si facilitati suplimentare tuturor celor care traiesc in cartierul Avantgarden 3.

Astfel, am decis sa deschidem un cabinet medical pentru locatarii nostri si sa venim totodata si in intampinarea tinerelor familii: proiectul unei gradinite pentru copii a prins contur tot mai mult, avand sustinerea si implicarea directa chiar a familiei Maurer, in calitate de … parinti.

Nina Maurer ne marturiseste: “Cred cu tarie ca viata unui om nu este completa decat atunci cand devenim parinti. Este un moment magic, in care dragostea noastra incepe sa se reverse asupra unui sufletel curat si plin de candoare. Pe masura ce trec anii, cu la fel de multa dragoste, primeaza obligatia noastra sa fim in permanenta responsabili fata de copilul nostru si sa ii oferim o viata buna si linistita.

Ca tanara mama a unui copil de doi ani si trei luni - si a unuia care este pe cale de a veni pe lume -  sunt extrem de atenta la conditiile de igiena si alimentatie, dar si la mediul inconjurator. Ma gandisem deja cu ceva timp inainte cum va fi in perioada prescolara si in ce mod as putea contribui cu adevarat la dezvoltarea armonioasa a copilului meu. Impreuna cu sotul meu, am luat decizia sa construim o gradinita in cartier, pe fundamentul valorilor Avantgarden: calitate, seriozitate si consecventa. Nu ne-am gandit doar la conditiile optime ale cladirii in sine, dar si la o calitate educationala, stimulanta, pe care sa le-o oferim celor mici. Astfel, a luat fiinta gradinita “Oac-Oac”. Un loc in care am investit suflet si pentru care am selectionat oameni de calitate, exemple pozitive pentru noi toti. Gradinita este deschisă tuturor copiilor incepand de la vârsta de 2 ani, indiferent de naţionalitate sau religie. Grupele vor cuprinde un numar de maxim 14 copii iar predarea poate fi în limba engleză sau germană.

Vrem sa fim o gradinita ALTFEL, de aceea un aspect foarte important pentru noi este hrana oferita celor mici.  Credem ca hrana este elementul principal care intareste sau slabeste imunitatea copiilor nostri. Si fiindca vrem copii sanatosi, investim in calitatea ingredientelor pentru mesele copiilor nostri. Astfel, la “Oac-Oac” sustinem hrana bio: legume si fructe proaspete, gustari satioase, feluri principale pline de nutrientii atat de necesari unei dezvoltari armonioase, deserturi sanatoase. Mancarea va fi preparata in cadrul restaurantului propriu, sub indrumarea unui nutritionist care se va preocupa permanent de a oferi o hrana completa dpdv al nutrientilor , dar mai ales bio- fara nici un fel de E-uri si conservanti. Hrana va fi de cea mai inalta calitate, si beneficiind de o hrana sanatoasa, copiii nostri se vor dezvolta armonios si vor avea un organism puternic in fata bolilor.

Sanatatea copiilor este primordiala, de aceea o data cu gradinita, am deschis in cartier un cabinet medical, in care se  vor oferi consultatii gratuite. Scopul principal al cabinetului este sustinerea unui mod de viata natural, incepand de la alimentatie pana la prescrierea unor tratamente nutritioniste adecvate, iar tratamentele vor fi realizate cu profesionalism de medici competenti atat in terapiile traditionale cat si in cele naturiste. Astfel  sanatatea copiilor  nostri va fi permanent urmarita si evaluata de profesionisti.

Dragii mei, in calitate de parinte, am ales sa-mi dedic mare parte a timpului acestui proiect, prin care celor mici li se ofera sansa de a creste in armonie, cu valori pretioase si principii sanatoase de viata. Ii asteptam si pe micutii Vostri sa se bucure de toate conditiile create, de un alt “acasa”!

Contact:
Dana Stemate – Director Marketing
AVANTGARDEN 3 Brasov
Str. Pelicanului nr. 5, parterul clădirii B9 (incinta ansamblului Avantgarden 3)
Telefon: 0268 255 190 / 0268 255 191

Cuvinte cheie:  Avantgarden  deschidere  gradinita