KPMG în România continuă strategia de dezvoltare și angajează 90 de tineri profesionişti

Bucuresti - 10 octombrie 2013 - Începând cu 1 octombrie 2013, KPMG în România a angajat 90 de tineri profesionişti, confirmând astfel încrederea în mediul de afaceri din România şi în creșterea economică. Noii profesioniști au parcurs un proces de recrutare riguros, aliniat la strategia KPMG de atragere şi retenție a angajaților cu potențial de dezvoltare și de adaptare la nevoile clienţilor.

70 dintre cei nou angajaţi fac parte din prima generație a Şcolii de Afaceri KPMG, program cu o durata de doi ani, adresat studenţilor interesaţi de o carieră în Audit. În acești doi ani, participanţii vor parcurge o curiculă complexă, menită să dezvolte deopotrivă aptitudinile tehnice şi personale ale studenților, și să le ofere o vedere de ansamblu asupra domeniului financiar. De asemenea, programul oferă posibilitatea unei experiențe practice în domeniul Auditului, urmărind să provoace creativitatea, să stimuleze inovaţia şi să crească profesionalismul în rândul generațiilor viitoare de consultanți.

Serban Toader, Senior Partner la KPMG în Romania, explică: “La KPMG procesul educaţional şi sprijinirea dorinţei de dezvoltare profesională şi personală sunt prioritare. Şcoala de Afaceri KPMG vine în completarea studiilor universitare și oferă studenților posibilitatea ca, la absolvirea facultăţii, aceștia să dețină o experientă aplicată și relevantă în domeniul Auditului și consultanței și, implicit, un avantaj competitiv important. Cred că, pe lângă beneficiul evident pe care-l oferim studenților implicați în acest program, există un beneficiu important și pentru clienții KPMG, deoarece aceștia vor beneficia de serviciile unor profesioniști cu o pregătire peste nivelul pieței.”

Şcoala de Afaceri KPMG face parte din Audit Delivery Academy, un grup special creat în cadrul departamentului de Audit, al cărui scop este de a spori eficienţa proiectelor de Audit, precum şi de a pregăti studenții pentru sarcinile specifice acestui proces. Noua abordare urmăreşte îndeaproape strategia KPMG în România, de a livra servicii de calitate clienţilor, reuşind să îmbine consultanţa specifică adaptată fiecărui client cu rentabilitatea pe care o oferă procesarea electronică a informaţiei.

Mai mult, așa cum afirmă și Aura Giurcaneanu, Head of Audit and Assurance la KPMG în România: “Acesta este un proiect care îmi este foarte drag. Am început această călătorie în urmă cu un an - un program pilot care a fost îmbunătăţit constant şi al cărui succes ne-a făcut încrezători să-l lansăm sub forma Şcolii de Afaceri KPMG. Odată cu această inițiativă, KPMG România s-a transformat într-un centru de excelență în KPMG, ajungând să livreze servicii către alte birouri KPMG din lume.”

Despre KPMG

KPMG este reţeaua globală de firme de servicii profesionale care furnizează servicii de audit, consultanță fiscală și în domeniul afacerilor. Ne desfășurăm activitatea în 156 de țări și avem 152.000 de angajați în firmele membre din întreaga lume. Firmele membre ale reţelei de firme independente KPMG sunt afiliate la KPMG International Cooperative ('KPMG International'), o entitate elvețiană. Fiecare societate KPMG este din punct de vedere legal o entitate separată și distinctă și se descrie ca atare.

În România și Republica Moldova, KPMG își desfășoară activitatea în cadrul celor șase birouri din București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara și Chișinau. În prezent dispunem de un numar de peste 650 de angajați și parteneri, atât cetațeni români, cât și străini.

Cuvinte cheie:  KPMG  angajare  tineri  profesionisti