Informaţie importantă privind siguranţa

20 ianuarie 2014, 02.42 - Afaceri   Auto   Tehnologie

Lüdenscheid - 20 ianuarie 2014 - Firma Sieper GmbH, Lüdenscheid/Germania, a constatat că un acumulator (nr. articol 6711) montat în modele de maşini teleghidate poate să prezinte un defect tehnic. În consecinţă, producătorul de jucării recheamă preventiv acest acumulator (nr. articol 6711), precum şi cele trei modele aferente din seria SIKU Control 32: Tractor pe şenile John Deere (nr. articol 6761, 6762 sau 6763), John Deere 8345R (nr. articol 6771, 6772 sau 6773) şi încărcător frontal Fendt (nr. articol 6769).

În condiţii nefavorabile, defectul de la nivelul acumulatorului poate să conducă la o încălzire puternică a acumulatorului. Ca producător responsabil, Sieper doreşte să excludă pericolul de supraîncălzire cu posibil risc de incendiu în legătură cu acest produs. Din acest motiv, firma roagă clienţii săi să nu mai folosească modelele respective, să scoată neîntârziat acumulatorul din jucării şi să returneze produsul complet împreună cu modulul de telecomandă, acumulator şi încărcător. Returnarea poate avea loc în magazinul de jucării unde a fost achiziţionat produsul sau direct către Sieper. În mod firesc, preţul de achiziţie va fi restituit clientului. Detalii suplimentare puteţi găsi online la adresa http://www.siku.de/en/service/security.html

„Rugăm înţelegere din partea clienţilor noştri şi dorim să îi asigurăm că regretăm profund această măsură, care este necesară în interesul protecţiei consumatorilor. Însă această procedură este indispensabilă pentru noi, întrucât considerăm că avem datoria faţă de clienţii noştri şi faţă de copiii acestora să oferim exclusiv produse de cea mai înaltă calitate şi siguranţă”, declară Britta Sieper, directoarea firmei Sieper GmbH.

Sieper este o întreprindere de familie, care produce şi comercializează de peste 90 de ani jucării de înaltă calitate sub marca SIKU. Modelele de jucării SIKU corespund celor mai ridicate cerinţe de calitate şi siguranţă, oferind bucurie şi distracţie sigură şi de lungă durată copiilor. Conştientă de această responsabilitate, firma Sieper a iniţiat acum campania de rechemare a modelelor vizate şi a informat în mod detaliat clienţii săi.

Contact:
Sieper GmbH