Moș Crăciun și-a luat costum de baie: Blaxy Resort dă startul promoției de iarnă: 500 de vacanțe nesfârșite cu 9€/zi

04 decembrie 2014, 02.15 - Afaceri   Construcţii   Social

Bucureşti - 04 decembrie 2014 -

Pentru luna decembrie, Blaxy Resort vine cu un extraordinar cadou: casa ta la mare cu 9 euro/zi.  Astfel, cea mai râvnită locație pentru vara 2015 devine, în această lună, și cel mai accesibil cadou de Crăciun: piscine de lux, spectacole în aer liber, plaja Blue Flag și locuința în proprietate personală, într-un resort de 5 stele, la un preț special de 9 euro/zi. Dezvoltatorul a limitat această ofertă la 500 de unități locative.

“Știm deja că Blaxy va fi, începand de vara viitoare, locul sine qua non pentru  vacanțele românești. Prin promoția de iarnă, încercăm să oferim clienților ocazia de a beneficia de această oportunitate unică, prima de acest gen pe piața românească, la un preț incredibil. Am văzut deja, printre clienți, că o vancanța pe viață la mare poate fi un cadou de Crăciun extrem de potrivit.” (Elena Klaici, administrator Blaxy)

Deținând o suprafață de 35.000 de metri pătrați, Blaxy Premium Resort va fi o nouă stațiune la malul Mării Negre: alcătuit din șapte clădiri rezidențiale cu 9-10 etaje, restaurante, baruri, amfiteatru, club de noapte şi 8 piscine în aer liber din interiorul complexului.  De asemenea, vor fi amanajate numeroase spații verzi și detalii peisagistice, dar şi o parcare cu o capacitate de 1000 de locuri, construită la 200 de metri de restul complexului pentru evitarea zgomotului si poluării.

Prețurile cresc la începutul anului viitor

Concept fără concurență pe teritoriul României, Blaxy este primul și unicul ansamblu din țară care oferă drept de proprietate într-o casă de vacanță dintr-un resort de 5*, care urmează a fi folosită an de an sau chiar lăsată moștenire. În luna decembrie, prețul vacanței pe viață este, în medie, de 4000 €, echivalentul a două concedii de 5*.

“Clubul Blaxy va fi, vara viitoare, punctul zero al litoralului românesc și locul unde trebuie să fii. Întrucât ne-am propus să păstrăm statutul de exclusivism al clubului, prețurile vor crește cu fiecare etapă a construcției, ajungând la 9250 € pentru o săptămână de vacanță. Promoția de iarnă este una limitată, adresată persoanelor care vor să-și facă un cadou inedit de sărbători”, a declarat Elena Klaici.

Blaxy Resort construiește, pe o suprafață de peste 35.000 mp, un complex rezidențial și turistic exclusivist, de calitate premium, la standarde internaționale, cu circuit închis. Membrii clubului vor beneficia de cazare de 5*, plajă privată cu 2 beach-baruri, şezlonguri cu umbreluţe şi zonă pentru activităţi sportive, 8 piscine adecvate pentru toate vârstele, restaurante, baruri, cluburi, amfiteatru unde vor avea loc spectacole cu artişti consacraţi la nivel național şi internațional, cluburi subterane bine antifonate, terenuri sportive și chiar un mini hotel pentru cazarea şi îngrijirea animalelor de companie ale membrilor Blaxy.

Cuvinte cheie:  Blaxy Resort  Moș Crăciun  promoţii  case vacanţă