Securitas si Alexandru Tomescu, din nou impreuna in Turneul Stradivarius 2015

Bucuresti - 05 mai 2015 - Dupa mai bine de trei ani in care Securitas si-a dedicat timpul pentru protejarea Stradivarius in cadrul concertelor sustinute de celebrul violonist, Alexandru Tomescu, Securitas Romania revine pentru a se asigura ca atat vioara Stradivarius, cat si Alexandru Tomescu pasesc in siguranta in noul Turneu Stradivarius 2015.

Incepand cu 3 mai, 2015, Securitas va fi partenerul acestui eveniment, iar echipa noastra specializata il va insoti in permanenta pe violonistul Alexandru Tomescu si pretioasa vioara Stradivarius.

„TURNEUL INTERNAȚIONAL STRADIVARIUS – ENESCU EXPERIENCE”- 2015 este dedicat memoriei marelui muzician roman GEORGE ENESCU- la 60 ani de la moartea artistului. În cadrul turneului care va avea loc in perioada 3-30 mai , violonistul Alexandru Tomescu va interpreta pe vioara Stradivarius Elder -Voicu integrala Enescu. El va fi acompaniat de pianistul rus Eduard Kunz.

Totodata, Turneul Internațional Stradivarius este dedicat unei cauze sociale și de interes public – RESTAURAREA Casei Enescu de la Mihăileni- Botoșani și transformarea într-un centru cultural și muzical internațional.

Turneul se va desfasura in perioada 03-30 Mai, avand in program nu mai putin de 16 orase din tara, dar si orase din Republica Moldova si Franta.
Acest comunicat de presa este disponibil pentru vizualizare si pe www.securitas.com.ro

Securitas este lider in domeniul securitatii private. Avem mai mult de 310.000 angajati in 53 de tari din Europa ,America de Nord,America Latina,Orientul Mijlociu, Asia, si Africa. Ne concentram in crearea solutiilor care se potrivesc cel mai bine nevoilor fiecarui client, avand ca filozofie de business "experienta".

Securitas Romania
Bucuresti,Romania
Str.Dimitrie Pompeiu nr.6A, etaj 5,sector 2 Telefon +40 21/232 11 35/36 Fax +40 21/ 232 11 96 www.securitas.com.ro

Cuvinte cheie:  Securitas  turneu  Stravidarius