Cupa Securitas „Confruntarea campionilor”, un eveniment de succes

25 mai 2010, 03.56 - Sport

Bucureşti - 25 mai 2010 - Gala de kickboxing Tai Shin Do ce a a vut loc sambata, 22 mai cu incepere de la ora 12:00 a reunit 100 sportivi profesionisti,luptatori in cadrul competitiilor de K1.Cei 1400 mp ai salii de sport in care s-a desfasurat evenimentul, au fost suficienti pentru cei peste 300 participanti si suporteri ai echipelor preferate.

In cadrul galei de kickboxing s-au luptat campionii celor mai titrate cluburi sportive de gen “Tai Chi Do Ryu” – Constanta, “Ticiu San” – Calarasi, “Dragon Star” – Bucuresti, “Sey Budokai” –
Gaesti, “Tsunami” – Bucuresti, “Axiopolis” – Cernavoda, “Hontay Gym” –Bucuresti si nu in ultimul rand “Tai Shin Do Gym” – Bucuresti.

Evenimentul s-a organizat impreuna cu antrenorul Florin Mina – Antrenor in cadrul Federatiei Romane de arte Martiale de Contact si Antrenor al Clubului „Tai Shin Do Gym”

Juriul a fost format din 4 judecatori printre care amintim pe antrenoarea Adriana Tatu si Mihai
Ticiu si 2 arbitri de ring, profesionistii Dumitru Mocanasu si Ionut Bratiu.

Securitas Services Romania a fost principalul sustinator al acestei gale sportive care a adus trofee, diplome si multa bucurie cluburilor participante.

Invitatul special al galei a fost luptatorul Cristian Milea, multiplu campion Kick Boxing full contact si
K1 style.

Acest comunicat este disponibil pentru vizualizare si pe www.securitas.com.ro

Securitas este un binecunoscut lider in domeniul securitatii.Prin oferirea solutiilor pentru
securitate potrivite fiecarui client in functie de domeniul de activitate si de nevoile acestuia,Securitas a atins o mare crestere si profitabilitate in 40 tari din America de Nord, America Latina, Europa,Asia,Orientul Mijlociu si Africa.De la micile afaceri pana la aeroporturi, cei 240.000 angajati, fac diferenta.

Securitas Services Romania
Bucuresti,Romania
Str.Dimitrie Pompeiu
nr.6A, etaj 5,sector 2