Veeam a fost clasat ca lider în Gartner® Magic QuadrantTM 2023 în categoria soluții software de backup și recuperare a datelor pentru companii, a șaptea oară consecutiv

10 august 2023, 02.12 - Afaceri   IT&C   Social   Tehnologie

București - 10 august 2023 -

Veeam a fost desemnat de Gartner drept Lider în Magic Quadrant și clasat pe cea mai înaltă poziție în categoria Highest in Ability to Execute pentru al patrulea an la rând

Veeam® Software, liderul în backup și recuperarea datelor în caz de ransomware, a fost poziționat de Gartner, Inc. în cadranul Liderilor din Magic Quadrant for Enterprise Backup and Recovery Solutions 2023. Este al șaptelea an consecutiv în care Gartner desemnează Veeam ca fiind un Lider în Magic Quadrant și al patrulea an consecutiv când Veeam se clasează pe cea mai înaltă poziție în ceea ce privește capacitatea de execuție (Highest in Ability to Execute). Aceasta esteo dovadă a motivelor pentru care companiile aleg Veeam. Veeam este furnizorul #1 la nivel mondial pe piața de software în ce privește replicarea și protecția datelor, conform IDC Semiannual Software Tracker 2H'22.

„Veeam continuă să ofere cele mai înalte standarde de produs și cel mai ridicat grad de încredere celor 450.000 de clienți ai noștri, pe măsură ce lucrăm împreună pentru a le asigura reziliența afacerii și recuperarea rapidă în urma atacurilor ransomware sau altor tipuri de atacuri cibernetice”, a declarat Anand Eswaran, CEO Veeam. „Ca parte a lansării recente a Veeam Data Platform și a concentrării noastre pe protecția datelor și recuperarea în caz de ransomware, Veeam a lansat aproape 30 de actualizări ale produselor în ultimele 12 luni, cu aproape 1.000 de noi caracteristici și îmbunătățiri ale produselor – ca rezultat al colaborării noastre cu partenerii și clienții și al efortului nostru neîncetat de a oferi soluțiile tehnologice de care au nevoie pentru a-și menține afacerile în funcțiune”.

Platforma de date Veeam oferă capabilități mai avansate de securitate a datelor, recuperare și cloud hibrid în întregul mediu IT - Multi-Cloud, virtuale, fizice, SaaS (M365, Salesforce) și Kubernetes. Veeam Backup & Replication v12, aflat la baza Veeam Data Platform, oferă cel mai bun backup securizat și o recuperare rapidă și fiabilă în urma oricărei amenințări cibernetice, inclusiv ransomware, pentru a menține afacerile rezistente și funcționale. Prin această abordare a platformei, fiecare mediu, oricât de complex, poate fi securizat și recuperat rapid atunci când contează cel mai mult, învingând atacurile ransomware și asigurând eficiență și fiabilitate maximă pentru companiile de toate dimensiunile.

Rapoartele Magic Quadrant reprezintă apogeul unor cercetări riguroase, bazate pe fapte, pe piețe specifice, oferind o perspectivă largă asupra pozițiilor relative ale furnizorilor pe piețele în care creșterea este ridicată și diferențierea furnizorilor este distinctă. Furnizorii sunt poziționați în patru cadrane: Leaders, Challengers, Visionaries și Niche Players. Raportul a inclus analiza a 14 furnizori de soluții de backup și recuperare a datelor pentru companii. Accesați raportul complet aici: https://www.veeam.com/gartner-magic-quadrant.html.

Resurse suplimentare

·       Blog: https://www.veeam.com/blog/leader-gartner-magic-quadrant.html

·       https://www.veeam.com/gartner-magic-quadrant.html

Disclaimer Gartner

Gartner, Magic Quadrant for Enterprise Backup and Recovery Software Solutions, Michael Hoeck, Nik Simpson, 7 august 2023.

Numele raportului a fost schimbat din Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Software, în 2016, în Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Solutions, în 2017, și în Magic Quadrant for Enterprise Backup and Recovery Software Solutions în 2021.

Gartner nu susține niciun furnizor, produs sau serviciu prezentat în publicațiile noastre de cercetare și nu sfătuiește utilizatorii de tehnologie să selecteze doar acei furnizori cu cele mai mari ratinguri sau alte denumiri. Publicațiile de cercetare Gartner constau în opiniile organizației de cercetare Gartner și nu trebuie interpretate ca fiind declarații de fapt. Gartner își declină toate garanțiile, exprese sau implicite, cu privire la aceste cercetări, inclusiv orice garanții de vandabilitate sau de potrivire pentru un scop anume.

GARTNER este o marcă comercială înregistrată și de serviciu a Gartner iar Magic Quadrant este o marcă comercială înregistrată a Gartner, Inc. și/sau ale filialelor sale în SUA și la nivel internațional și sunt utilizate în prezentul document cu permisiunea acestora. Toate drepturile rezervate.

Despre Veeam Software

Veeam, furnizorul # 1 global de servicii de protecție a datelor și recuperare în caz de ransomware, oferă organizațiilor reziliență în mediul cloud hibrid prin securitate, recuperare și libertate a datelor. Veeam Data Platform este o soluție unică pentru mediile cloud, virtuale, fizice, SaaS și Kubernetes, care oferă companiilor siguranța că aplicațiile și datele lor sunt protejate și disponibile în orice moment pentru a asigura funcționarea business-urilor fără întreruperi. Cu sediul central în Columbus, Ohio, și birouri în peste 30 de țări, Veeam protejează 450.000 de clienți din întreaga lume, inclusiv 82% de companii din Fortune 500 și 73% din Global 2000. Ecosistemul global al Veeam include peste 35.000 de parteneri tehnologici, distribuitori și furnizori de servicii, precum și parteneri aliați. Pentru a afla mai multe, vizitați www.veeam.com sau urmăriți Veeam pe LinkedIn @veeam-software și Twitter @veeam.

Cuvinte cheie:  Veeam Software  Gartner  Veeam Data Platform  Magic Quadrant