Kingston anunţă seria IronKey Keypad 200 cu USB C

Bucuresti - 11 august 2023 -

Kingston Digital Europe Co LLP, filiala de memorii flash a Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în produse de memorie și soluții tehnologice, a lansat astăzi Kingston IronKey Keypad 200C, o unitate cu interfață USB Type-C®1 și criptare hardware care asigură atât securitate, cât și confort. Acum, utilizatorii pot avea o protecție și mai bună a datelor, dar și o compatibilitate mai mare, fără a utiliza adaptoare atunci când folosesc dispozitive echipate cu port USB-C.

KP200C oferă securitate de nivel militar cu certificare FIPS 140-3 Level 3 (în curs de certificare) şi o  tastatură alfanumerică independentă de sistemul de operare, pentru acces ușor cu PIN. Acesta încorporează criptarea hardware XTS-AES pe 256 biți cu protecție împotriva atacurilor Brute Force și protecție BadUSB cu firmware semnat digital, asigurând un nivel de protecție de neegalat pentru datele utilizatorilor. Cu opțiunea Multi-PIN (Admin/Utilizator), tastatura poate fi utilizată pentru a configura un PIN alfanumeric ușor de reținut pentru conturile de administrator sau de utilizator. În cazul în care PIN-ul de utilizator este uitat, admin-ul poate restabili un PIN de utilizator pentru a oferi acces la unitate.

" Nevoia de protecție a datelor creşte pe măsură ce breșele de securitate datorate penetrării în Cloud, criptării software compromise sau a pierderii de unități USB devin tot mai frecvente. Datele sensibile necesită o protecție de nivel militar disponibilă pe unități criptate hardware care pot fi securizate fizic în afara internetului, protejând în același timp datele în tranzit și în repaus", a declarat Oscar Escayola Kaloudis, EMEA Flash Business Manager și Sales Manager DACH, Orientul Mijlociu și Africa, Grecia și Israel. "Odată cu adăugarea lui KP200C, a doua unitate USB Type-C în gama IronKey, alături de Vault Privacy 50C, oferim acum și mai multă flexibilitate pe diverse platforme și sisteme de operare, permițând utilizatorilor să acceseze datele fără efort, indiferent de dispozitiv sau sistem."

Kingston IronKey Keypad 200C este disponibil în capacități de până la 256GB, fiind oferit cu o garanție de 3 ani şi suport tehnic gratuit.

Pentru mai multe informații, vizitați kingston.com.

Kingston IronKey Keypad 200C

Număr identificare

Capacitate

IKKP200C/8GB

8GB IronKey Keypad 200C

IKKP200C/16GB

16GB IronKey Keypad 200C

IKKP200C/32GB

32GB IronKey Keypad 200C

IKKP200C/64GB

64GB IronKey Keypad 200C

IKKP200C/128GB

128GB IronKey Keypad 200C

IKKP200C/256GB

256GB IronKey Keypad 200C

Kingston IronKey Keypad 200C caracteristici și specificații:

Certificare FIPS 140-3 nivel 3 (în curs de certificare): KP200 îndeplinește acum noile specificații de securitate de nivel militar FIPS 140-3 Level 3 publicate de NIST; au fost finalizat testele de certificare în laborator și se află în ciclul de revizuire pentru aprobarea finală de către NIST. Aceasta este o versiune îmbunătățită a specificațiilor FIPS 140-2 Nivel 3, care sporește și mai mult capacitățile de securitate. Aceasta include criptarea XTS-AES pe 256 de biți împreună cu protecția împotriva atacurilor Brute Force și BadUSB cu firmware semnat digital. Circuitele sale sunt acoperite de un strat de răşină epoxidică special care face practic imposibilă îndepărtarea componentelor fără a le deteriora; această răşină rezistentă oprește atacurile împotriva componentelor semiconductoare.

Independent de sistemul de operare și de dispozitiv: Deoarece KP200 utilizează o baterie reîncărcabilă, tastatura poate fi utilizată pentru a debloca unitatea fără a utiliza un software, iar apoi poate fi conectată la orice sistem care acceptă un dispozitiv de stocare în masă USB Type-C. Acest lucru oferă utilizatorilor o mai mare flexibilitate pe diferite tipuri de platforme și sisteme de operare.

Opțiunea Multi-PIN: Utilizatorii au posibilitatea de a configura un mod utilizator sau un mod administrator/utilizator. Modul Admin poate fi utilizat pentru a restabili un PIN de utilizator și pentru a oferi acces la unitate în cazul în care PIN-ul de utilizator este uitat sau dacă unitatea este blocată după atingerea numărului maxim de 10 încercări de conectare a utilizatorului.

Modurile Global și Session Read-Only (Protecție la scriere): Atât administratorul, cât și utilizatorul pot seta un mod Read-Only (numai citire) bazat pe sesiune pentru a proteja unitatea de malware pe sistemele nesigure. Administratorul poate, de asemenea, să seteze un mod global de read only care setează unitatea în acest mod până la resetare.

Interfață: USB 3.2 Gen 1

Capacități2 : 8GB, 16GB, 32GB, 64GB, 128GB, 256GB, 256GB

Conector: Tip-C

Viteză3:

USB 3.2 Gen 1

8GB - 32GB: 145MB/s la citire, 115MB/s la scriere

64GB - 256GB: 280MB/s la citire, 200MB/s la scriere

USB 2.0:

8GB: 30MB/s la citire, 12MB/s la scriere

16GB - 256GB: 30MB/s la citire, 20MB/s la scriere

Dimensiuni (unitate cu manșon): 80mm x 20mm x 11mm

Dimensiuni (unitate fără manșon): 74mm x 18mm x 8mm

Certificări de securitate: FIPS 140-3 nivel 3 (în curs de examinare)

Rezistent la apă / rezistent la praf4 : Certificată conform standardului IP57

Temperatura de funcționare: 0°C până la 50°C

Temperatura de depozitare: -20°C până la 60°C

Compatibilitate: USB 3.0/USB 3.1/USB 3.2 Gen 1

Cerințe minime de sistem: Compatibil cu USB 3.0 și 2.0

Garanție/Suport: Garanție limitată de 3 ani, suport tehnic gratuit

Compatibil cu: Independent de sistemul de operare: Microsoft Windows® , macOS® , Linux® , ChromeOS™, Android™5 sau orice sistem care acceptă un dispozitiv de stocare în masă USB.

Kingston® IronKey™ Keypad 200 încorporează tehnologia DataLock® Secured cu licență de la ClevX, LLC. www.clevx.com/patents

1USB Type-C® și USB-C® sunt mărci comerciale înregistrate ale USB Implementers Forum.

2O parte din capacitatea listată pe un dispozitiv de stocare flash este utilizată pentru formatare și alte funcții și, prin urmare, nu este disponibilă pentru stocarea datelor. Ca atare, capacitatea reală disponibilă pentru stocarea datelor este mai mică decât cea menționată pe produse. Pentru mai multe informații, accesați Ghidul de memorie flash de la Kingston.

3Viteza poate varia în funcție de hardware-ul, software-ul și utilizarea gazdei.

4Produsul trebuie să fie curat și uscat înainte de utilizare.

5Sisteme compatibile.

Urmăriți Kingston și pe:

Kingston Is With You

Despre Kingston Digital Europe Co LLP

Kingston Digital Europe Co LPP și Kingston Technology Company, Inc, fac parte din același grup corporativ (Kingston). Kingston este cel mai mare producător independent de produse de memorie din lume. De la big data, laptop-uri și PC-uri, la dispozitive bazate pe IoT, cum ar fi tehnologia inteligentă și purtabilă, până la proiectare și producție, Kingston ajută la furnizarea de soluții folosite pentru a trăi, a lucra și pentru a te distra. Cei mai mari producători de PC-uri din lume și companii de găzduire în cloud depind de Kingston pentru nevoile lor de producție, iar pasiunea noastră alimentează tehnologia folosită în fiecare zi. Ne străduim pentru a vedea imaginea de ansamblu, pentru a satisface nevoile clienților noștri și pentru a oferi soluții care fac diferența. Pentru a afla mai multe despre cum Kingston Is With You, vizitează Kingston.com

Cuvinte cheie:  Kingston  USB C  IronKey Keypad 200

Kingston anunţă seria IronKey Keypad 200 cu USB C