In prag de primavara, Pambac si-a reinnoit flota auto

15 martie 2011, 12.53 - Afaceri   Auto   Agricultură

Bucureşti - 15 martie 2011 - La inceput de primavara, Pambac si-a inlocuit flota auto pentru produsele de panificatie, a ornat-o cu insemnele brandurilor din portofoliu si a lansat-o in prima linie a luptei cu concurenta de pe piata de paine din Bacau.

Cele 14 autoutilitare Renault Master, nou noute, au fost achizitionate de cunoscutul producator bacauan in conformitate cu planul investitional aprobat in 2010, ca parte a strategiei de consolidare a pozitiei detinute de Pambac pe piata locala de paine.

“Cu noua investitie am inlocuit flota auto pentru paine in proportie de circa 75%. In acest moment avem un parc de masini mult mai flexibil, datorita reducerii gabaritelor si mai eficient prin scaderea consumului de carburant la deplasarile urbane cu opriri foarte dese. Conditiile de transport a produselor de panificatie proaspete, oferite de noile autoutilitare ne ajuta sa imbunatatim indicii de prospetime a produselor Pambac oferite consumatorilor bacauani, precum si sa asiguram un grad de igiena conform celor mai exigente standarde europene”, ne-a declarat Alin Giurea, presedinte Pambac.

Pambac SA este lider local pe piata de panificatie. Oferta sa cuprinde pe langa franzela neambalata, livrata din 2009 doar cu eticheta, si franzela ambalata precum si o gama largita de produse de panificatie speciale: feliate, ambalate, din faina integrala, din faina de secara, cu adaosuri de tarate, germeni, multicereale, etc.

Pambac este lider national pe piata de paste fainoase si detine brandurile Pambac, Grania, Gata, Flavora, Ador-gustul de acasa, Superfort, Patishop si PuuFuuLet..

Dep marketing
14.03.2011