Stratula Mocanu & Asociatii – In perioada 15-16 Mai 2011 va avea loc la Sovata, Romania, cea de-a patra editie a Conferintei “International Capital Export”

Bucureşti - 12 mai 2011 - Conferinta “International Capital Export” va avea loc in statiunea Sovata, pentru al patrulea an consecutiv. An de an, conferinta se concentreaza asupra proceselor speciale de dezvoltare economica si sociala din Europa Centrala si de Est, cu accent deosebit asupra mediului de afaceri ungar si roman. In plus fata de analiza proceselor macroeconomice, conferinta isi propune deasemenea sa aduca in discutie aspecte de ordin legal, financiar si economic legate de intreprinderile mici si mijlocii, de regiunile si de autoritatile locale din tarile participante. Evenimentul este menit sa accentueze importanta cooperarii transfrontaliere din regiune, in special intre tarile cu o participare constanta la conferinta (Bulgaria – Ungaria – Moldova – Romania – Serbia – Slovacia – Ucraina).

Programul conferintei din acest an include subiecte precum miscarea fortei de munca in sectoarele intreprinderilor mici si mijlocii din Europa Centrala si de Est, sansele de reusita ale intreprinderilor nou infiintate, si oportunitatile tinerilor la inceput de cariera care doresc sa isi infiinteze propria afacere.

Dl. Cosmin Mocanu, avocat partener in cadrul Stratula Mocanu & Asociatii, impreuna cu Dr. Dora Hollo, avocat partener in cadrul Societatii de Avocati Balazs Hollo din Budapesta, vor reprezenta la Conferinta asocierea de societati de avocati East Legal Team, fondata de cele doua societati in anul 2008.

“De-a lungul ultimilor trei ani, Conferinta “Intenational Capital Export” din Sovata s-a remarcat ca un reper semnificativ pentru cooperarea si relatiile transfrontaliere dintre intreprinderile mici si mijlocii din Europa Centrala si de Est”, declara Dl. Cosmin Mocanu, partener in cadrul Stratula Mocanu & Asociatii si vicepresedinte al East Legal Team E.E.I.G.

Despre Stratula Mocanu & Asociatii (www.stratula.com):

Stratula Mocanu & Asociatii a fost infiintata de avocatii Sorin Stratula si Cosmin Mocanu in Septembrie 2006, ajungand in scurt timp sa ocupe pozitii semnificative in clasamentele europene si mondiale ale societatilor de avocati, pe domeniile de practica preponderente ale Societatii. Strategia Societatii este bazata in mare parte pe cooperare profesionala regionala si internationala, clientela Societatii incadrandu-se in segmentul companiilor multinationale si regionale care activeaza in zona.

Cuvinte cheie:  Stratula  conferinta  Sovata