Liderul pieței pariurilor din România Echipa Campionilor a vizitat Barcelona

28 iulie 2011, 12.49 - Afaceri   Social   Sport

Bucureşti - 28 iulie 2011 - În perioada 1 – 31 Mai 2011 Stanleybet a organizat o campanie promoțională cu premii numită „Tombola Campionilor” campanie în cadrul căreia 11 pariori au format o adevărată Echipă de Campioni.

Camp Nou și-a deschis porțile pentru Echipa Campionilor în data de 9 Iulie 2011. Estadi del Futbol Club Barcelona, cunoscut sub numele de Camp Nou cu o capacitate de 98.772 de locuri, nu numai că este cel mai mare stadion din Europa, dar este și reședința uneia dintre cele mai mari echipe din istoria Spaniei și a Europei, FC Barcelona.

Campionii Stanleybet au vizitat stadionul Camp Nou și au avut ocazia de a intra în vestiarul în care Messi și compania se pregătește temeinic înaintea fiecărui meci și totodată de a vizita zona în care jucătorii dau primele declarații de după meci, locul aproape de firul ierbii în care spectatorii văd meci de meci cel mai incitant spectacol fotbalistic, locul în care mai marii clubului urmăresc evoluția propriilor jucători, sala în care staff-ul și jucătorii poartă discuții libere cu presa, locul în care sunt prezentate noile achiziții ale clubului, muzeul în care sunt păstrate toate trofeele clubului, gheata de aur câștigată de Leo Messi și proaspăta cupă a Ligii Campionilor. Punctul culminant al vizitei a fost marcat de momentul în care Echipa Campionilor a ridicat deasupra capului, ca niște adevărați campioni, mult râvnitul trofeul al Ligii Campionilor câștigat de Pep Guardiola și elevii săi într-un meci urmărit cu sufletul la gură de toți iubitorii sportului rege.

Și cum Barcelona pe lângă capitala fotbalului European este și un adevărat punct turistic, Echipa Campionilor a mai vizitat Sagrada Familia - impozanta catedrală ce face parte din patrimoniului mondial UNESCO, operă a arhitectului Antonio Gaudi, precum și La Rambla - una dintre cele mai animate strazi din Europa.

Membrii Echipei Campionilor și-au împărtășit impresiile despre această minunată excursie la o bere într-unul din celebrele pub-uri sportive din apropierea țărmului Mediteranei, unde fanii Barcelonei se strâng pentru a viziona meciurile echipei lor de suflet.

„În timp ce alte companii aleg diverse metode de a-și fideliza clienții, noi am ales întotdeauna să le oferim pariorilor o a doua șansă de a câștiga prin organizarea campaniilor promoționale pentru biletele necâștigătoare. Prin Tombola Campionilor am vrut să facem ceva unic, ceva ce nici un alt organizator de pariuri din România nu l-a mai făcut, și am reușit - dovada fiind numărul incredibil de mare al pariorilor înscriși în cursa câștigării unui loc în Echipa Campionilor.” a declarat Cătălin Moise, directorul de marketing al companiei britanice.

Filiala din România a grupului britanic Stanleybet International este liderul pieţei locale a pariurilor și activează atât pe segmentul pariurilor sportive cât şi nonsportive. Serviciile grupului britanic sunt disponibile în toată țara prin cele 317 agenții în peste 90 de orașe.

Stanleybet International este în prezent principalul grup transfrontalier de pariuri off-line din Europa care operează peste 2000 de agenții de pariuri în 8 state europene.

Pentru detalii și informații:
Cătălin Moise
Director de Marketing