Natura si tehnologia se intalnesc la Antipa

Bucureşti - 09 martie 2012 - Muzeul National Grigore Antipa s-a redeschis si nu oricum, ci modernizat la maxim. Este practic primul muzeu din Romania care pune la dispozitia vizitatorilor materiale interactive, high tech (proiectii, infotouch-uri si holograme sustinute de arii din simfonia padurilor, de cantecul balenelor sau stigatele triste ale pasarilor), dar isi si pastreaza esenta de muzeu de istorie naturala.

Cu aceasta ocazie, Leo Burnett lanseaza o campanie de imagine intitulata „Antipa. Natura intalneste tehnologia” pentru unul dintre cei mai vechi si premiati clienti ai agentiei. Campania se adreseaza tinerilor - adolescenti, studenti sau young professionals, adica toti cei care au vizitat muzeul in copilarie dar nu au mai revenit dupa aceea.

„In prezent, noua expozitie permanenta a muzeului Antipa reprezinta mai mult decat o însiruire de piese sau vitrine, accentul cazand pe o prezentare dinamica si integrata din punct de vedere vizual, auditiv si senzorial a exponatelor muzeului. Insa nimic din ceea ce scriem si spunem despre noua expunere nu are importanta daca cei pentru care o construim si datorita carora existam nu ar fi curiosi sa ne vada. De aceea, am apelat din nou la echipa Leo Burnett, alaturi de care cu 9 ani in urma am lansat sigla si sloganul „Muzeul Antipa – nu se uita usor”. Impreuna vrem sa convingem publicul tanar ca oferim mai mult decat o vizita, adica, asa cum ne-am angajat in 2003, oferim o experienta greu de uitat intr-un loc in care natura intalneste tehnologia.”, a declarat Aurora Stanescu - Head of Public Relations, Cultural Marketing & Educational Programs Department, Muzeul National Grigore Antipa.

„Ne bucuram ca putem sa fim din nou de ajutor Muzeului Antipa, un brand de care ne leaga atatea. Anul acesta, venim cu o campanie care-si doreste sa faca cunoscuta modernizarea muzeului. Istoria naturala si tehnologia isi dau intalnire la Antipa. Adica ceva ce este foarte vechi alaturi de ceva foarte nou. Din aceasta alaturare ne-au iesit niste printuri cu exponate care se exprima ca pe Facebook spoturi cu animalutze care au diverse reactii in contact cu tehnologia sau aplicatii in care iti poti afla stramosul foarte foarte indepartat. Una peste alta, o campanie simpatica pentru un muzeu pe cat de serios, pe atat de cool.”, a explicat Carmen Tiderle – Director de creatie la Leo Burnett.

Campania se deruleaza incepand cu luna martie a acestui an pe TV, radio, OOH si internet, sub conceptul „Natura si tehnologia se intalnesc la Antipa”.

Din partea Muzeului National Grigore Antipa, s-a implicat in aceasta campanie Aurora Stanescu – Head of Public Relations, Cultural Marketing & Educational Programs Department, iar din partea Leo Burnett: Carmen Tiderle – Creative Director, Tudor Cuciuc – Creative Director, Valentin Lica – Copywriter, Radu Radulescu – Art Director, Victor Stroe – Strategic Planning Director, Andra Tivichi – Brand Communication Manager si Razvan Giurcaneanu – A/V Producer.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati pe
Anca Rancea
PR Manager Leo Burnett Group