Mediafax organizează conferinţa Mediafax Talks about Energy - ediţia a VII-a -

Bucureşti - 28 mai 2012 - Agenţia de presă Mediafax, sub egida Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, organizează conferinţa “Mediafax Talks about Energy”, ediţia a VII-a, ce va avea loc marţi, 29 mai 2012, începând cu ora 09:30, la Hotel InterContinental, Sala Fortuna.

Strategia energetică a României şi stadiul privatizarii companiilor de stat vor fi analizate de oficialii Ministerului Economiei, directori ai celor mai mari companii energetice şi de specialişti în tehnologie la conferinţa Mediafax Talks about Energy. La conferinţă vor lua cuvântul Bogdan Chiriţoiu – preşedintele Consiliului Concurenţei, Ion LUNGU ¬¬– Director General CEZ Trade, Răzvan NICOLESCU ¬¬– Director Afaceri Publice şi Reglementare OMV Petrom, Keith KIRKHAM¬¬ – Ataşat Comercial, U.S. Commercial Service Bucharest, U.S. Embassy şi Ştefan BOTEZATU – Partener, Coordonator Practica Energie, Kinstellar.

Invitaţii vor aduce în dezbatere şi liberalizarea preţurilor la gaze şi energie electrică, managementul privat pentru companiile de stat, vânzarea pe bursă a acţiunilor din companiile de stat.

Rolul şi misiunea Consiliului Concurenţei privind pieţele sectorului energetic, investiţiile în energia eoliană, managementul fiscal şi juridic pentru sectorul energetic, strategia în domeniul energiei nucleare, sunt alte teme care vor fi dezbătute în cadrul conferinţei Mediafax Talks about Energy, ediţia a VII-a.

Discuţiile se vor concentra şi asupra investiţiilor necesare pentru sectorul energetic, posibilitatea de a fi suprataxate companiile de gaz si electricitate mai devreme de 2014.

Evenimentul organizat de Mediafax, sub egida MECMA, are ca parteneri Petrom, CEZ România şi Kinstellar şi se desfăşoară cu sprijinul AmCham Romania şi al Structural Consulting Group.

Mai multe detalii, agenda evenimentului Mediafax Talks about Energy şi înscrierile pentru participare sunt pe website-ul http://www.mediafaxtalks.ro/category/energy-7.

Mediafax organizează, începând din 2006, evenimente de business care vin în completarea informaţiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Prin seria de conferinţe Mediafax Talks (www.mediafaxtalks.ro) şi prin evenimentele Romania Financial Forum, Romania Retail Forum şi Romania Construct Forum, oamenii de afaceri au la dispoziţie un forum de dezbatere despre subiecte şi probleme arzătoare, precum şi o modalitate de dialog cu autorităţile.

Mediafax este cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România. Înfiinţată în 1991, compania Mediafax face parte din Mediafax Group şi are peste 2.000 de clienţi din mass-media, sectorul public şi cel de afaceri.

Printre produsele şi serviciile Mediafax se numără fluxuri zilnice de ştiri şi fotografie de presă, înregistrări audio cu declararaţii şi interviuri în exclusivitate, servicii de monitorizare de presă şi de distribuţie de comunicate de presă, anuare de specialitate, conţinut multimedia pentru telefonia mobilă. Din 2007, Mediafax se adresează în mod direct şi consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www.mediafax.ro.

Despre Mediafax Talks

Mediafax organizează, începând din 2006, evenimente de business care vin în completarea informaţiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Prin seria de conferinţe Mediafax Talks (www.mediafaxtalks.ro), oamenii de afaceri au la dispoziţie un forum de dezbatere despre subiecte şi probleme arzătoare, precum şi o modalitate de dialog cu autorităţile.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să o contactaţi pe
Raluca Voivozeanu
Conference Manager Mediafax Talks