Echipa SERAF lansează în rândul femeilor antreprenoare concursul cu premii „IDEI PENTRU AFACERI DE SUCCES”

08 martie 2013, 06.47 - Afaceri   IT&C   Social

Bucuresti - 08 martie 2013 -

De 8 martie, Ziua Internaţională a Femeii, Asociația Femeilor din România lansează concursul de planuri de afaceri pentru promovarea antreprenoriatului feminin în cadrul proiectului POSDRU/97/6.3/S/62066 „SANSE EGALE SI RESPECT – INSTRUMENTE ANTREPRENORIALE DINTR-O PERSPECTIVA DE GEN”. Inițiativa are ca scop susţinerea femeilor antreprenor prin oferirea acestora sprijin financiar pentru dezvoltarea viitoarelor afaceri de succes, cât şi sprijinul echipei de proiect în vederea înfiinţării afacerilor.

Concursul “IDEI PENTRU AFACERI DE SUCCES” se desfăşoară pe site-ul oficial al proiectului SERAF și va acorda premii constând în sprijin financiar în valoare de 1000 lei/premiu pentru 160 de femei care inițiază o afacere. Pe lângă sprijinul financiar acordat, dintre cele 160 de afaceri premiate, juriul va acorda 3 Premii de Excelență SERAF pentru cele mai bune 3 povești de succes desprinse din cadrul derulării concursului, Premiul de excelență constă într-o tabletă, iar premierea se va face în cadrul evenimentului de închidere a proiectului.

Pentru a putea afla mai multe detalii despre concurs, vă rugăm să ne vizitaţi pe www.seraf.ro sau să accesaţi link-ul concursului www.seraf.ro/concurs.

Asociaţia Femeilor din România, Beneficiarul proiectului, în parteneriat cu HCS – Advanced People Strategies SRL şi Olympic Training and Consulting Ltd. derulează proiectul POSDRU/97/6.3/S/62066 „SANSE EGALE SI RESPECT – INSTRUMENTE ANTREPRENORIALE DINTR-O PERSPECTIVA DE GEN”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa Prioritară 6. Promovarea incluziunii sociale, domeniul major de intervenţie 6.3. Promovarea egalităţii de şanse pe piaţa muncii.

Contact:
Andreea Guci, Expert PR
Email: andreea.guci@seraf.ro, office@seraf.ro

Cuvinte cheie:  antreprenoare  femei  concurs