Tichet Plus s-a mutat intr-un sediu nou

15 aprilie 2009, 10.24 - Social   Turism

Bucureşti - 15 aprilie 2009 - TICHET PLUS SERVICES, cel mai important emitent autohton de tichete valorice, a inceput luna aprilie intr-un nou si modern sediu central, situat in apropiere de Piata Unirii, pe Str. Zborului, nr. 8.

Noul amplasament ofera un spatiu de birouri deschis, desfasurat pe doua niveluri, respectiv parter si etajul 1. Acesta corespunde celor mai inalte standarde, avand birouri spatioase si luminoase, amenajari interioare de cea mai buna calitate, mobilier ergonomic si un spatiu securizat, cu echipamente de ultima generatie, dedicat productiei de tichete. Noua locatie ofera accesul rapid catre centrul orasului, precum si un mediu de lucru placut si confortabil pentru angajati.

Necesitatea relocarii a fost determinata de dezvoltarea constanta a companiei din ultimii ani, atat din punctul de vedere al resurselor umane, cat si din cel al serviciilor oferite. In decursul anului 2008 activitatea companiei Tichet Plus a crescut cu 50%, acest fapt asigurandu-i o cota de piata de 9%.

Tot la inceputul lunii, compania si-a diversificat serviciile, lansand un nou produs, tichetul de vacanta, vacantaPLUS®, pentru a carui emitere a fost autorizat recent de catre Ministerul Finantelor Publice.

Orientata spre valoare si performanta, TICHET PLUS SERVICES, este astazi cea mai puternica firma romaneasca in domeniul tichetelor valorice, dispunand de o retea de 30 000 de magazine afiliate in toata tara, peste 3 000 de companii client.

Serviciile oferite urmaresc eficientizarea resurselor financiare si reprezinta un avantaj real pentru companiile interesate de optimizarea si stimularea constanta a performantelor angajatilor.

Cuvinte cheie:  Tichet Plus  sediu