GASOIL SERVICE a terminat primul semestru conform previziunilor

20 august 2013, 04.44 - Afaceri   Tehnologie   Petrol

Bucuresti - 20 august 2013 - GASOIL SERVICE SRL Baicoi, companie de servicii pentru sondele de petrol si gaze, a incheiat primul semestru din 2013 cu o cifra de afaceri de aprox. 1 milion euro, conform previzionarilor si cu un EBIDTA de aprox. 200.000 euro. Pentru semestrul al doilea, se asteapta o crestere a cifrei de afaceri pina la un nivel de 2,2 milioane euro, o crestere de 10% fata de 2012, respectiv de 110% fata de 2011, si un EBIDTA de minim 450.000 euro la un numar de 50 de angajati.

Compania a fost infiintata in 2009 de catre un grup de investitori privati romani si are ca principali clienti

companii, precum AMROMCO ENERGY, WEATHERFORD, PETROM, CARPATHIAN ENERGY.

Anul 2013 a adus doua realizari deosebite pentru compania prahoveana: una pe partea investitionala prin achizitia celei mai moderne instalatii de servicii la sonde din Romania, cu o valoare de peste 500.000 euro si cealalta, pe parte comerciala, prin castigarea la licitatie a unui contract cu Petrom, pentru servicii de supervizare abandonare sonde, contract ce se intinde pe durata a trei ani si are o valoare estimata de minim 2 milioane euro.

Cuvinte cheie:  Gasoil Service  previziuni  afaceri