Flanco introduce un nou serviciu pentru clienţii săi – programul de fidelitate „Mereu Flanco”

14 octombrie 2013, 09.10 - Afaceri   IT&C   Social   Tehnologie

Bucuresti - 14 octombrie 2013 -

Flanco Retail lansează programul de fidelitate Mereu Flanco, adresat atât clienţilor care cumpără produse din reţeaua sa de 79 de magazine, cât şi celor care preferă site-ul www.flanco.ro. Prin intermediul programului, se pot acumula puncte la fiecare achiziţie, indiferent de valoare, iar acestea pot fi ulterior utilizate pentru a cumpăra alte produse cu o reducere suplimentară de preţ.

„Programul Mereu Flanco este modalitatea noastră de a mulţumi clienţilor care se întorc la noi în magazine sau pe site-ul nostru, de fiecare dată când doresc să cumpere produse electrocasnice, electronice şi IT”, spune Violeta Luca, CEO Flanco. „Ştim că, pentru a deveni şi a rămâne o destinaţie preferată de clienţi este nevoie de mai mult decât o gamă variată de produse şi preţuri competitive, de aceea, pe lângă acestea, mizăm pe o echipă de consilieri bine pregătiţi, pe servicii de asistenţă, garanţie prelungită, servicii financiare, iar de acum şi pe programul de fidelitate Mereu Flanco.”

La înscrierea în program, clienţii Flanco primesc un cadou de bun-venit, în valoare de 1.000 de puncte. De asemenea, contul va fi alimentat cu câte 1.000 de puncte în fiecare an, de ziua de naştere a titularului.

Punctele, care au o valoare de 1 leu la 100 de puncte, pot fi folosite pentru a plăti, integral sau parţial, alte produse. În cazul în care valoarea punctelor nu acoperă integral valoarea produselor, cumpărătorii pot achita diferenţa în numerar sau prin card bancar. Programul Mereu Flanco poate fi cumulat cu alte promoţii, cu excepţia unor campanii naţionale ce vor fi comunicate la momentul respectiv.

Detalii despre programul Mereu Flanco sunt disponibile aici.

Despre Flanco:

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice şi electrocasnice. Cu un număr de 900 de angajaţi, compania deţine o reţea de 78 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 50 de oraşe. Oferta Flanco, disponibilă în magazine şi pe site-ul www.flanco.ro, include o gamă variată de produse, pachete de creditare – prin intermediul mai multor parteneri financiari, servicii pentru întreaga familie şi pentru companii. Flanco a înregistrat la sfârşitul anului 2012 o cifră de afaceri de 137 de milioane de euro şi deţine o cotă de piaţă de 13% din vânzările realizate în magazine, fiind al doilea mare jucător din piaţă. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm accesaţi site-ul www.flanco.ro.

Pentru informaţii suplimentare, vă stăm la dispoziţie!

Premium Communication

Lorena Dinu