Servicii Orange dedicate sărbătorilor de iarnă

Bucureşti - 16 decembrie 2013 - Orange, în parteneriat cu Elicom, Mediafax si Mediasat a lansat în decembrie două servicii speciale dedicate sarbătorilor de iarnă. În secţiunea specială din cadrul portalului Orange pe mobil clienţii pot găsi conţinut dedicat sărbătorilor de iarnă şi pot lua legătura direct cu Moş Crăciun dacă sună la numărul 1311 în reţeaua Orange.

Clientii Orange ce doresc să-si impartaseasca dorintele cu Mos Craciun si sa se asigure că acesta nu va lipsi la intalnirea din acest an îl pot suna direct de pe mobil la numărul 1311, valabil până pe 24 decembrie in reteaua Orange. Mosul le promite ca isi va nota corect toata lista de cadouri, dar si că ii va pune la grea incercare, deoarece toti cei care suna la 1311 vor trebui sa îi arate ce au invatat de-a lungul anilor.

Moşul răspunde şi în acest an doar până în seara de Ajun. De asemenea, la 1311 clientii se pot distra si testa cunostintele de cultura generala din domeniile : Istorie, Geografie, Arta si Literatura, Muzica, Natura si Animale, Fotbal sau multe altele pregatite special de Orange pentru ei.

Accesul la serviciu costă 0,496 euro (TVA inclus), iar tariful este de 0,148 euro (TVA inclus) pe minut .

Toti cei care suna si acceseaza serviciul intre 16 decembrie 2012 si 15 februarie 2014 si selecteaza orice ramura a serviciului 1311 participa automat la loteria publicitara cu premii constand in smartphones HTC One sau HTC One mini si multe accesorii amuzante de la Orange: boxe Hi Fun, ceasuri de perete sau fesuri muzicale.

Mai multe informatii despre servicii si regulamentul loteriei publicitare pot fi gasite la http://www.orange.ro/services/info-ro.html

Pe pagina m.orange.ro/sarbatori din portalul Orange pe mobil, dedicata sarbatorilor de iarna, clienţii găsesc sfaturi legate de cadourile cele mai potrivite pentru cei apropiati, pot afla ce reprezinta simbolurile de Craciun, învăţa versurile celor mai frumoase colinde sau îşi pot personaliza telefoanele cu cele mai noi jocuri, sonerii sau tonuri de asteptare dedicate sarbătorilor. In aceeaşi sectiune utilizatorii portalului Orange pe mobil pot alege o felicitare SMS de sarbatori pe care să o primească gratuit pe telefonul mobil şi pe care o pot trimite cadou celor dragi sau pot afla ce le rezerva horoscopul pentru anul 2014.

Despre Mediafax Mobile Services

Mediafax Mobile Services este parte a Mediafax Group - cel mai mare furnizor român de informaţie generalistă şi de business. Din 2003 Mediafax Mobile Services produse şi furnizează conţinut multimedia pentru operatorii de telefonie mobilă. Prin Mediafax Mobile Services milioane de posesori de telefoane mobile au acces la ştiri, la jocuri pentru telefonul mobil, video on demand (filme, seriale, emisiuni TV, videoclipuri), audio (muzică, ringtonuri). Mediafax Mobile Services a creat primele jocuri cu vedete româneşti, cel dintâi joc pentru telefoanele mobile bazat pe un film românesc şi a lansat prima telenovelă adaptată pentru difuzarea pe mobil.

despre Orange Romania

Orange este lider de piaţă în România cu 10,383 milioane de clienţi şi venituri de 690 milioane de euro la 30 septembrie 2013. Orange România este parte a grupului Orange, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 232 milioane de clienţi pe cinci continente.

Orange România oferă o gamă extinsă de soluţii de comunicaţii clienţilor săi, atât utilizatori individuali, cât şi companii, de la servicii de bază până la servicii complete de voce, date fixe şi mobile, precum şi servicii TV.

Mai multe detalii despre produsele şi serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.ro

Despre Elicom

Elicom este furnizor de servicii de telecomunicaţii şi Call Center din 1991. Elicom produce şi operează platforme de servicii cu valoare adăugată pentru operatori de telecomunicaţii, fiind de asemenea agregator de content informaţional şi de entertainment.

Despre Media Sat

Media Sat este una dintre principalele companii de telecomunicaţii care activează pe piaţa românească. Fondată în 1997, Media Sat oferă o paletă largă de servicii şi produse în domeniul telecomunicaţiilor, de la servicii de acces Internet, Telefonie Fixă, platforme CTI, servicii SMS/SVA telefonie şi Broadcasting TV şi Radio.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să o contactaţi pe
Cristina Ludae
Content Manager Mediafax Mobile Services
cristina.ludae@mediafax.ro