FII PRIETENUL OPEREI!

Bucureşti - 13 septembrie 2011 - „Fii prietenul Operei!” a fost invitația pe care revista Qmagazine a adresat-o mai multor personalităţi ale vieții publice, printr-o campanie lansată recent pentru Asociația „Friends of Opera”.

Numeroase figuri de marcă s-au alăturat deja, în încercarea de a mobiliza spiritul, emoția sufletească, dar şi strângerea unor fonduri pentru a susține una dintre cele mai prestigioase instituții culturale ale României, Opera Națională București. Publicul larg, dar şi personalitățile, sponsorii şi mecena sunt invitați prin campania Qmagazine să se alăture eforturilor inițiatorilor, devenind prieteni buni ai cântului şi dansului, susţinători ai marilor noștri artiști, reprezentanți de seama ai României pe marile scene ale lumii.

Misiunea Asociației „Friends of Opera” este de a sprijini activitatea Operei Naționale București prin obținerea de fonduri private pentru dezvoltarea artei lirice în România, promovarea valorilor artistice şi muzicale, elaborarea de programe educaționale, susținerea tinerelor talente şi a artiștilor ONB în creșterea performanţelor profesionale, conservarea şi modernizarea patrimoniului artistic, tehnic şi profesional al ONB, dar şi implicarea în viața socială prin inițiative educative şi umanitare. Campania inițiată de Qmagazine se va desfășura pe parcursul întregului an. Fotografiile personalităţilor care vor accepta să se alăture campaniei vor fi publicate în presa scrisă, TV şi online.

Fiecare fotografie se va constitui într-o machetă de sine stătătoare, fiind însoţită de un citat reprezentativ pentru cel înfăţişat, de numele acestuia, sub titulatura „Prieten al Operei” şi de coordonatele Asociației. Pentru ca Opera Națională București să ducă ștafeta valorilor culturale mai departe, este nevoie de sprijinul nostru, al tuturor.

Cei care doresc să contribuie pentru ca proiectele Operei Naționale București să devină realitate o pot face prin donații în conturile Asociației „Friends of Opera”: CUI: 25121407, IBAN RON: RO27RNC80071115063750001, IBAN EUR: RO97RNCB0071115063750002, sau trimițând un SMS in valoare de 3 euro la numarul 8813, valabil în rețelele Orange şi Vodafone. Cel care va face cea mai importantă donație, va deveni testimonial, alături de personalitățile recunoscute ale vieții publice românești.

Revista Qmagazine, condusă de Floriana Jucan, s-a impus pe piața revistelor din România prin combinația unică de subiecte: de la politic şi economic la lifestyle, de la anchete sociale la informații culturale, de la investigații la prezentarea pilonilor spiritualității şi, nu în ultimul rând, la interviuri care dezvăluie partea ascunsă a personalităților. Qmagazine satisface atât necesităţile intelectuale, cât şi pe cele emoționale ale publicului țintă, elevat şi preocupat de valorile autentice. O revistă care creează atitudine şi scrie despre CEEA CE CONTEAZĂ. Revista Qmagazine Calea Dorobanţilor nr. 182, etj. 3, sector 1, Bucureşti
E-mail: office@qmagazine.ro Tel: 021/2303991
Website: www.qmagazine.ro

Asociația „Friends of Opera” a fost înființată de 18 iubitori ai genului liric, convinși că prezentul Operei are nevoie de catalizarea tuturor eforturilor şi energiilor pentru a asigura viitorul primei scene lirice a ţării, cu scopul exclusiv de a susține, prin cele mai diverse mijloace, activitatea Operei bucureștene. Asociația a fost lansată printr-un eveniment de strângere de fonduri, destinate deschiderii unui magazin de suveniruri în foaierul Operei. Un alt proiect demarat cu sprijinul Asociației este „Falling Angels”, in coregrafia lui Jiri Kylian. Membrii fondatori ai Asociației „Friends of Opera” sunt Cătălin Arbore, Ovidiu Buluc, Viorel Cataramă, Daniela Cristescu, Cătălin Dancu, Dana Deac, Cristina Guseth, Isabelle Iacob, Gilda Lazăr, Andy Lupu, Valerian Mareş, Gabriel Marin, Virgil Niţulescu, Victor Opaschi, Dan Pascariu, Eugenia Taubman, Cristina Vasiloiu, Sever Voinescu.

Asociația „Friends of Opera” Str. Azurului, nr. 3, bl. 114A, ap. 27, Sector 6, București
E-mail: office@friendsofopera.ro Tel: 0722579793
Website: www.friendsofopera.ro